Nuffnang Ads

July 19, 2013

July 14, 2013

Berbuka puase hari ke-4

Hari keempat puase baru la kami adik beradik dapat makan ramai2 satu meja ( minus adik aku yg jauh kat labuan sane ) ... Lauk simple2 jer ... tapi bile dah ramai2 , sedap je makan.. bertambah2 lagik masing2 ...



Sambal sotong masak petai

Sayur campur campak2 

Singgang ikan tongkol

Ikan bilis masak tempoyak ... tahap kepedasan melampau

Last but not least, budu letak asam and cili ...

Nikmat berbuka dengan family ... priceless

July 06, 2013

AirAsia High-5 Sale!!!




AirAsia sale datang lagik ... kali ni diorang bukak new travel date until early august 2014 ... bajet traveller harus la beli tiket setahun gitu kan ... mcm tak biase lak ehh...

Okeh lah, travel date utk sale ni adelah from 10 Feb until 5 Aug 2014 . So happy planning everyone!!!

http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr2490208.page

July 04, 2013

Tq for the kimchi

Alhamdulillah, tak sangka ade org nak sedekah satu tupperware kimchi arinih ... to forumer @gurluvpink, nomu nomu kamsahamnida for the kimchi ... masih berbau korea lagik ok ... tadik sempat berdinner makan nasik panas dengan kimchi itu... harus la fefeeling korea kan ... mmg sedap sesangat ... nyum nyum ... thanks again beb!