January 31, 2019

Samyang Coffee


Korang jangan tak tau, Samyang skang dah ada coffee products tau. Dua tiga hari lepas dok pusing2 Cold Storage kat Sunway Putra, sekali ternampak kopi Samyang ni. Dah la packaging comey2 plak tu. Harga pulak takde la mahal bebeno. Teruja nak beli tapi hold dulu. Pastu semalam singgah Sogo otw balik opis. Tengok2 kat supermarket Sogo pun ada jugak jual kopi ni. Aku pun ape lagik, terus beli satu.
Rasa ok la stendet kopi jenama korea. Dan yang paling penting, ada cop Halal korea yer.


Ada empat flavor. Harga kat Sogo murah sposen compare dengan Cold Storage. Maybe bleh dapat cheaper elsewhere.

Harga kat Sogo

Harga kat Cold Storage

Jadik la buat aku melepaskan rasa rindu kat 'kg' halaman hhuhuhuh.

3 comments:

  1. Diorang cakap setanding Arabus ke apa mende nama nye tu. Aku x jumpa lagi kat sini. Rasanye untuk international market je kan sebab bercop halal tu; macam ramyeon dia ah.

    ReplyDelete
  2. ahhh rindunya kt eunnie2 alam maya aku ni..haha saje blogwalking arini..kbai..xoxo

    ReplyDelete
  3. x penah rs... cuma tgk je laa... nnt kalu org tanya psl kopi ni boleh laa jwb kot hehehe

    ReplyDelete