Nuffnang Ads

April 24, 2019

Japan Winter 2018 : Day 6 - Takayama to Tokyo

Dari Takayama, kitorang amik Nohi bas balik ke Tokyo. Tiket bas dah beli masa first day sampai ke Tokyo haritu. Perjalanan by bus amik masa around 6hours. Penat wehh dok dalam bas tak buat apa. Nasib baik la view along the way cantik. Half way memutih je sebab certain areas snow dah agak tebal.


Ada free wifi dalam bas







Toilet break kat Hirayu Onsen 


Another 15 minutes stop kat Suwako service area 




Penampakan Mt.Fuji along the highway.



Kitorang sampai kat Shinjuku Bus Terminal around 4.15pm. Pastu cecepat amik train ke Asakusa. Nasib baik lah org belum ramai lagik dalam train. Kalau tak jenuh la nak go thru evening rush hour.