Nuffnang Ads

July 19, 2013

Selera klate

Penangan bulan pose .. nasik kerabu + ayam percik ...





7 comments:

  1. biru sgt nasik krabu nih. kekekek

    ReplyDelete
  2. mana ulam ulaman nye? hehe

    ReplyDelete
  3. walau aku ore kelate.. aku dok berehi pun both makane ni huhuhu.

    Mokcik aku wi aye percik aritu.. aku siap basuh kuah2nya tu.. pastu bakar.. mujor laki aku tok make percik gok heheh.

    ReplyDelete
  4. smlm ciku beli nasi kerabu makan sorang...lama tak makan tp tak suka yg color biru sgt..hihi..mkn ngan ikan grg jek.:)

    ReplyDelete
  5. cik kodok,

    mu same ngn aku...walau pun aku org kedah, tp plg benci n menyampah mkn laksa..

    tp kalau mu beri aku make nasi kerabu or laksam, licin sokmo...

    ReplyDelete
  6. hahahah gitu eh Don't Be Afraid.
    Pelik pulak kita ni... kena duk kedah pulak aa gini.. pastu deme pindah kelate :P

    -cik kodok- (smlm kes lupa logout id yg dah full tak bleh berblogging) :P

    ReplyDelete