Nuffnang Ads

August 11, 2021

Yg ke-44

 


Celebrate besday dengan amik cuti, order kek & mereput kat umah layan series binge sampai lebam.
Few years back mcm2 travel plan aku dah pk utk celebrate besday no cantek ni, tapi too bad things didn't go as planned. Semoga tahun depan dah tak perlu berkurung dan dapatlah ahkak celebrate besday sesambil jenjalan tengok negara orang.



4 comments:

  1. Happy belated birhday..

    amiin..semoga suasana lebih baik tahun depan & tahun2 seterusnya!

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun. Semuga Allah kurniakan yang terbaik buat azra di tahun seterusnya. Aamiin

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday. many many happy returns!

    ReplyDelete