Nuffnang Ads

November 20, 2017

Nak merasa naik flight MAS A350

MAS A350-900. Credit pic : instagram.com/MalaysiaAirlines

MAS is phasing out their A380s for KUL-LHR route. Alahai sedihnya sebab aku dah lama plan nak merasa naik A380 ni ke London. Nampak gayanya mmg tak dapat dah lepas ni. MAS flights to London will be replaced with the new A350 which will commence their service for KUL-LHR route on 15th January 2018 for MH4/MH1. The next stage will be MH3/MH2 starting from March 5 onwards.



Sapa2 nak merasa naik plane baru ni pi London, boleh la book your ticket for this inaugural flight to London using this newest A350. Aku masih tak mampu huhuhu T___T
Untuk yg tak berapa nak ada bajet mcm aku, masih lagik ada option untuk merasa naik A350 baru ni. Ada 2 option sebenarnya tapi within limited time.

First option, KUL-BKK on the 9th December, 2017. Aku rase this is their inaugural flight from KUL using A350. The return flight from BKK will be on the same day.



Option kedua, KUL-PEN. Lepas that inaugural flight ke BKK, diorang akan guna A350 ni utk route KUL-PEN for a month start dari 11th December 2017 until 14th January 2018. Hanya satu flight je sehari between KUL & PEN using this A350.



So ape lagik kengkawan, cecepat beli tiket yer. Marilah kita sama2 memeriahkan lagi ketibaan plane baru nih :)