Nuffnang Ads

August 22, 2016

Saturday outing

Kejadian berlaku semalam .. semuanye plan adhoc jer tapi since semua geng free, makanye jadiklah plan berpiknik sesambil layan sunset ... lokasi kejadian adelah kat Heriot-Watt University dalam Putrajaya ... kredit goes to DJ sebab suggest tempat yg cun ni ... and Dzulichan sebagai lucky bearer hahaha ... ahli jemaah kali ni adelah geng2 jeling bintang ... cukup korum kali ni

Macam biasa, kite layan citer bergambar jer lah yer

Konsep potluck walaupun tapau kat kedai jer ^_^

Gambar disebalik terjadinye gambar flatlay ... credit to Dini

Memasing tekun n fokus ... credit to Ab

Dah abis amik gambar makanan, kite makan dulu sesambil layan view Pullman

Sambil makan sambil posing ... aku paling suka gambar ni ... nampak best mcm kat oversea ... credit to Dini

Posing lagi ... credit to Dini

Dan lagi ... gambar GoPro Dini mmg terbaekkkk

Tengah2 dok syok2 makan tu, sunset pun makin lama makin cantik so semua melompat ke sana ke sini utk amik the best sunset pictures ... serius lawa sangat




Behind the scene ... credit to Ab

Semua tak renti2 snap ... credit to henpon baru Ab




Masuk maghrib, kitorang terus kemas2 and proceed ke Dataran Perbadanan Putrajaya kat Precint 3 untuk layan badminton final ... fuuhhh crowd yg sangat ramai ... nasib la dapat selit2 dicelah ribuan orang

Credit to DJ



Walaupun LCW kalah, tapi it's the spirit that matters ... and that's what unites us all that nite ... gile wehh crowd mmg seramai2 ummah

Lepas abis tengok match tu, kitorang lepak lagi sesambil ngabihkan makanan and bergossipan yg sememangnye never ending story .. all in all,  it was an evening worth spending :) ... thanks to DJ, Dzuli, Mrs, Ab, Dini & Ed for the lovely time *group hug*  

Credit to DJ