Nuffnang Ads

August 11, 2012

Another year older ...


Pejam celik pejam celik, sedar2 umur dah bertambah lagik setahun... huhuhu... iyer, umur saye mmg sudah ala2 nak masuk middle age yer kengkawan .... but do i feel old? errr... not really .... in my heart, i always feel like i'm 20 ... mmg terase young forever gitu ... padahal badan dah tak semantop dulu, sendi2 segala sudah ade bunyik2 aneh.... rambut pun dah start berubah kaler... hahahhaha....

As usual, birthday month, selalu dapat freebies... i like .... i wish every month is my birthday month ( wish org tamak ni ) ... hahaha

Tengah dok pk nak beli ape...

Spiderman mmg best!!!

Eskrem satu scoop pun jadik la

Ape2 pun, syukur kerana masih lagik dipanjangkan umur and hoping that this coming year will bring more joy to my life ... aminn...

My birthday wish this year : Nikon V1 ... tengah tunggu kot2 ade org nak bagi sedekah , amik berkat bulan pose ... ^_^

August 04, 2012

Gelap mase depan ...

Hahaha..tajuk tak bleh blah... eeh tapi betul la.. gelap mase depan aku utk travel oversea lagik lepas ni ... uhukkk.... alkisahnye, harini tetiba je dapat surat dari MARA ... haaaa.. dup dap dup dap dahh hati ni ... MARA ni mesti pasal utang jer ... bile bukak surat tu, jeng jeng jeng... tak silap lagik.... notis 14 hari dari MARA ... huwaaaaaa.... bukannye aku tak bayo... aku diligently bayo .. cumenye instead of bayar RM800++ sebulan, aku bayar RM100 jer... hhahahaa... now padan ngan muka aku... kene bayar segala utang2 lapuk yg berjumlah RM32k itu dlm mase 14 hari...or else akan diblacklisted kan... huwaaa..ottokeee???!!!! .... mane nak cekau 32k ... kalo RM3200 boleh laa ... huhuhuh....

Dan2 la aku masuk website immigration tengok kot2 dah kene blacklist, skali tengok ok lagik... tapi aku doubt la in near future the status will remain the same... dem.... dah la trip oversea berderet2 dah nih... padan la ngan muka ni... nak berjalan oversea boleh, tapi nak bayo hutang mara yg puluh2 ribu tu tak nak plak bayar banyak... skang rasekan.... duduk la kat dlm mesia selagi utang tu tak abis bayo... huwaaaaa.... aku menci ngan diri aku sendiri skang ni ....

Dengan ini terpaksa la aku menarik diri dari bidang jalan2 buang duit kat negara org utk these coming years sampai la utang itu settle ...
*minggu lepas baru je book tune hotel kat thailand T_T for the next coming trip ... melepas la jawapnye ... cobaaannnn......


Hutang lapuk 13 thn lepas yg akhirnye memakan diri sendiri .... tu la sape suh gi blajo jejauh dulu T_T