Nuffnang Ads

November 30, 2012

November 26, 2012

Another winter vacation




*tiket pegi tak beli lagik coz tak pasti date nak pegi and for how long ( ecehhh..... mcm la nak coti berbulan2 kan hahahah ) 

November 25, 2012

AirAsia's Birthday Bash Sale!!!

Kali ni sale ni adelah utk AAX new travel date for period from 1 Oct 2013 till 31 Dec 2013 ... i've been waiting for this sale coz cite2 nak beli tiket for autumn next year... tapiiiiii, fulusnye dah surut nih...... ingatkan diorang nak buat sale in December.... :S ... rasenye mcm lepas beli tiket one way jer nih... aisshhh... rosak plan .....



We are celebrating our 11th anniversary and we want to celebrate it with YOU with our AirAsia’s Birthday Bash sale! Fly to Penang, Bali, Krabi, Hong Kong, Jakarta, Vientiane and may more exciting destinations from 3 Dec 2012 - 31 March 2013 from as low as RM26.11 (all-in-fare)! Check out the full list @ http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr3351203.page?cid=121126fb1 ! 

If you are planning for an X-tra long holiday to X-citing destinations, grab AirAsia X’s Xmas BIG sale from as low as RM249 (all-in-are) to Seoul, Tokyo (Haneda)*, Gold Coast and more & fly from 1 June 2013 - 31 December 2013! More X-citing destinations @http://www.airasia.com/my/en/promotion/rx2770612.page?cid=121126fb2 

Booking period : 00:01 hours (GMT+8), 26 Nov 2012 – 2 Dec 2012


‘Share’ the great news with your friends & family. See you tonight at 00:01 hrs (GMT+8) at www.airasia.com ;-)

p/s: Missed out Tony's special surprise message with you? Watch it athttp://on.fb.me/Tm0D4L

* NOTE: For AirAsia X’s destination to Tokyo (Haneda) & Osaka, will have a different booking & travel period.




*taken from AA FB

November 21, 2012

AAX to fly to Shanghai??!!

Betul ker??



Check out this news : http://www.wcarn.com/cache/news/22/22086.html

I guess betul la kotnye kan ... Shanghai ni antara city dlm negara China yg aku tingin nak pegi, but then nak pegi redah sendiri2, i still dun have the guts ... so any takers?? ^_^

November 15, 2012

Sudah dapat!!!

Yesssaaaaa..... tengah lepak2 lepas penat jogging seround dua kat precint 1 tadik, tetiba je tergerak hati nak check aku punye credit card online transaction .... sesambil berharap refund airport tax utk tiket pi Sydney aritu dah masuk laa sebab aku kire2 dah more than 30 working days dah ... skali tengok2, rupenye dah masuk semalam!!!!! Aku happy sesangat.... ingatkan dah burn gitu jer .... ohhh AAX, i lap u ...


Tu refund utk KL-Sydney jer... airport tax RM132 ... lepas tolak professing fee RM15, dapat la RM117 ... yg Sydney-KL tak masuk lagik ... aritu mmg beli tiket asing2 ... now baru la hati rase lega sket ... knowing that they will eventually refund walaupun lambat ....  :)

November 14, 2012

Bestnye ...

Saje2 numpang ke'best'an adik aku mengupgrade lense ... as for myself, pakai je la sony tu dengan kit lense sampai camera tu kong yer .... huhuhuh...

Curik gambo dari facebook adik aku ...

To my bro: dah ade lense bagus, kene sharpen photography skills plak.... nanti dapat amik gambo terrrrbaek kat Tokyo  tu ...

November 12, 2012

Lagi satu ...

Misi yg gagal .... patutnye pagi tadik aku dah terbang ke Hanoi ... tapi takde rezeki nampaknye tahun nih ...

Siap beli travel guide segala, last2 terpaksa kensel :( 

Maybe next time, insyaallah

SaPa ... antara tempat yg aku nak sangat pegi ...

November 05, 2012

AAX 5-Hour Sale



AAX ni kan sale tak abis2 .... tensen plak bile poket tengah kosong ni....