Nuffnang Ads

February 21, 2014

MAS pun tak nak kalah !!!


:D ... dan2 MAS pun buat promo jugak

19 comments:

  1. diorang berlawan ke apa ni, hehe...untung ke sebagai pengguna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Persaingan yg sehat.. aku suka.. lagik banyak option utk kite pilih :)

      Delete
  2. Harus!!! Kite la yg syiok!!! hihihi...

    ReplyDelete
  3. harap2 promo MAS kali ni best sket..

    ReplyDelete
  4. Wah ..mana nak pigi ni??? Aish dah start mengelabah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau lagik... nak cube2 tengok tiket ke negara omputih plak kot this time around :)

      Delete
  5. Replies
    1. Harap2 harga tiket pun menarik gak la....

      Delete
  6. Ko memang kannnnnn. Aku nak bertapa depan websites ni nanti. Sob.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahah menda elok mmg kene share dgn semua org :D

      Delete
  7. kalau mcm ni selalu kan bestt..persaingan sihat..

    ReplyDelete
  8. OMG! Ini berita baik sapa yang guna rate shirker! Yeye....

    ReplyDelete
  9. hahaha aku suka tagline promo mas kali ni...hahahaha

    ReplyDelete
  10. biar gajah sama gajah gaduh , kita pelanduk menang di tengah tengah... hope the will last rival forever, untungnya kita untuk ticket murah

    ReplyDelete
  11. dan dan je gaduh dua orang ni, untung kita dapat tiket murah hahaha

    ReplyDelete
  12. Camno Azra..ada try tak book melalui MAS...JM pun tak sempat nk jengah :-)

    ReplyDelete
  13. Try dapatkan tiket MAS.. huhuuu.. destinasi menarik yang tidak diketahui banyak :D

    ReplyDelete