Nuffnang Ads

August 19, 2016

Happy belated birthday ...

To me!

Huhuhu lamanye aku menyepikan diri ... penyakit malas makin menjadik2 .. plus banyak plak menda yg dok berserabut dlm kepala hotak sampai last2 aku terpaksa tolak blog ke tepi dulu

Anyway, minggu lepas sempat celebrate my bday yg ke ...
eehh malas dah nak sebut umur .. it's just a number anyway kan huhuhu

Tahun ni aku fefeeling celebrate besday yg ke 25 ... *krik krik krik*

Sesi ngeteh kat t-Lounge di hari kejadian

Last but not least, post birthday trip akan menyusul tak lama lagik :)

14 comments:

  1. HAPPY Belated birthday.... nak pi Nz ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq meng
      ha'ah, counting days to NZ :)

      Delete
  2. epy belated birthday!may allah grant all your doa.

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday...

    enjoy your trip...have fun..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday mate! Wow tazzabar wei nak nengok gambo ko yg super duper ohsem kat matamata nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq syieda
      aku sendiri tak sabo nak terbang dah ni

      Delete
  5. Dasar semua nak ikut umur aku kan. Tu yang pakat beli lilin 25 semua.

    Happy birthday to one-of-the-most-precious-person in my life. Thanks for the friendship. May we grow awesome & jelita always. *ni wish untuk aku sekali lah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorang nak amik berkat ko bie hahah
      thanks for the wish *hugs*

      Delete
  6. alamakkkkkk nak ikot please. hihi

    happy birthday kak azra

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for the birthday wish alia :)

      Delete