Nuffnang Ads

June 05, 2017

AirAsia Free Seats!



Nampaknya ni untuk new travel date sampai August tahun depan.
Tengah pk lagik mana nak terjah ni ^_^

6 comments:

  1. Akak pun nak terjah lah..
    Tq share azra..

    Selamat beribadah dibulan ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila terjah akak
      selamat berpuasa to u too!

      Delete
  2. Iran Azra :D
    Saya tengok Seoul, dah tak ada dah harga murah RM400, 500 cam dulu T_T

    Oh sebelum terlupa, selamat berpuasa Azra!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iran lom masuk list aku lagik kay
      seoul ni dah tutup buku kot huhuhu
      selamat berpuasa gak!

      Delete
  3. Saya masih dok fikir kat mana nak main salji time winter ni. Boleh bagi cadangan tak tempat yang budget2 je. Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  4. Mana lagi tempat yang menarik yang boleh di recomend ...?

    ReplyDelete