Nuffnang Ads

December 31, 2013

2013, It's a wrap!

It's the end of 2013 ... Walaupun tak banyak tempat aku pegi tahun nih, tapi masih bersyukur sebab ade rezeki lebih untuk cuti2 tengok negara orang ... moga2 tahun depan rezeki makin bertambah and langkah aku semakin panjang ... amin :)











As for 2014, i'm already counting days for my next trips :)


22 comments:

  1. Best layan catatan pengembaraan azra. teruskan catatan jalan-jalan ni untuk manfaat orang lain juga. Semoga azam dan cita-cita mu melangkah panjang akan tercapai. Selamat Tahun Baru 2014 Azra!

    ReplyDelete
  2. In Shaa Allh...kalau ada kemahuan di situ ada jalan..kalau ada tiket murah AA...mesti ada trip lagi heee...ktia serupa...

    JM nampak duit Won di situ...ke Koaya lagi kah...WAhh..awal tahun dah ada trip eh...best nyeeeee

    ReplyDelete
  3. Tambahhan : duit Yen pun hado...wahh..jauh peginya...best..best

    ReplyDelete
  4. Wah gitu...dah waiting ye. Happy 2014 Azra. Insha Allah more happy things waiting for us in store.

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru

    semoga tahun 2014 akan lebih baik dari tahun2 sebelum...

    --- jeles tahap petala langit ketujuh sbb ko nak pegi jepunnnnnnn.

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru azra..moga tahun 2014, kaki akan lebih jauhhhh melangkah, mata akan lebih banyak melihat keindahan ciptaan Ilahi dan hati akan terus mencintai apa yang ada di sekeliling kamu :)

    ReplyDelete
  7. @Farel, harapannye gitu la... banyak tempat nak pegi nih... happy new year!

    @JM, korea tetap di hati .. jepun ni baru nak start bunga2 chenta haha

    @Bibie, let's hope for the best in 2014. Happy new year! Sakan org tu bernew year kat korea yer

    @Liza, sesekala angin bertiup ke jepun plak :D

    ReplyDelete
  8. @Zilla, amin... so many things to see but so little time and not so much money hahaha ... happy new year!

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnya tgh counting the days!hehehe korea terjah sekaligus korea + jepun?menarik tuh...ok enjoy your trip!happy new year!

    ReplyDelete
  10. Hi Azra, banyak @ x byk destinasi x penting, yg penting pegi ikut kemampuan kan....selamat tahun baru 2014

    ReplyDelete
  11. @DJ, trip asing2 sebenarnye... tapi gigih nak counting days jugak walaupun lagik 2-3 bulan.. hehehe

    @Putri, betul tu.. yg penting enjoy each trip.. happy new year!

    ReplyDelete
  12. Moga tahun hadapan kehidupan lebih baik dan ceria dan rezeki di limpahkan lagi amin :D

    ReplyDelete
  13. Wah, dah Nampak Won dengan Yen di situ...heheheh...Itula moga sama2 kita murah rezeki next year. Banyak lagi tempat nak cover.

    ReplyDelete
  14. @Afif, itu la yg diharap2 ... same goes to u too

    @Owen, finally jepun masuk dalam list..

    @Heidi, uik dah ade blog yer... happy new year jugak!

    ReplyDelete
  15. Wah bakal ke korea dan jepun? seronoknya, have fun and may 2014 bring you happiness always

    ReplyDelete
  16. selamat tahun baru azra..
    wah tahun dpn korea lajak ke jepun ke. semoga terus sukses bertravel..

    ReplyDelete
  17. Uik, baru je balik Korea but now counting days for the next destination! Terbaik lar.

    Anyway, Happy New Year Azra and Happy Travelling too! :D

    ReplyDelete
  18. @Radin, same goes to u .. happy new year!

    @Nana, u too ... ur travel list pun boleh tahan kan...huhuh

    @Zaraab, trip pembuka tirai 2014 ... terbang next week huhuh.. happy new year to u too!

    @Mieza, tq... and happy new year!

    ReplyDelete
  19. happy new year azra! hehe nampak won di situ..

    ReplyDelete
  20. @Kak Kisah, happy new year jugak! Me and korea berpisah tiada gitu :D

    ReplyDelete