Nuffnang Ads

January 01, 2014

First sunrise of 2014

Demi mengejar sunrise pertama untuk tahun 2014 ni, aku bangun awal dari hari bekerja and terus siap2 menuju ke Marina Putrajaya ... sampai2 je tengok parking pun tak bukak lagik... terpaksa parking kat tepi jalan ... mase aku sampai tu dah ade 2-3 org yg tengah dok park2 tripod semua... rase segan plak ... maklum la aku ni amatur kan ... anyway, berjaya jugak snap beberapa keping utk jadik kenangan dikemudian hari






24 comments:

  1. Selamat Tahun Baru di pagi hari yang baru.. seronok tengok gambar sunrise ni semua.. :D

    ReplyDelete
  2. wah semangat bangun lg awal dr hari kerja...hehehe cantik sgt!

    ReplyDelete
  3. Jom, buat class ambik gambo utk aku!

    ReplyDelete
  4. gigih ko. never know putrajaya lake antara spot nk tgk sunrise. hehe.

    happy new year. selamat merepeat south korea..haha

    ReplyDelete
  5. semangat tahun baru ni...gigih der.
    aku baru bgn..
    party buih mlm tadi hahahks!

    ReplyDelete
  6. WoW amatur sangat Azra! Marvelous Sis!

    ReplyDelete
  7. Amatur katanya yg pasti semua angle cantik. Gigih betul bangun pagi demi keriangan berganda :-)

    ReplyDelete
  8. Subhanallah. Selamat tahun baru beb.

    ReplyDelete
  9. @Abe Meng, tq

    @Afif, selamat tahun baru jugak... yup me pun suka tengok sunrise

    @DJ, azam baru tahun ni nak bangun awal :D

    @Den, tq

    @Nil, rasenye aku yg kene berguru ngan ko haha

    @Agip, aku pun baru tau bleh amik gambar sunrise kat situ lepas tanye encik google

    @Nana, over sangat ko yer sajab berparti buih

    @Nohas, tq

    @Farel, masih amatur ... still bertatih lagik

    @JM , demi keriangan berganda banyak menda kene sacrifice..huhu

    @Bibie, happy new year to u too

    ReplyDelete
  10. Cantik.!
    Selamat Tahun Baru. :)

    ReplyDelete
  11. @DrNotts, tq

    @Ren, tq ... selamat tahun baru to u too :)

    ReplyDelete
  12. Subhanallah.....
    belum shoot apa2 lagi tahun 2014. ayuh kita kuar umah. heheh

    ReplyDelete
  13. Paling suka shot yg dari cermin mata tu..really nice! Nanti nak cuba buat jugak, boleh ya?

    Selamat Tahun Baru!

    ReplyDelete
  14. akann datang akan jadi profesional lah ni... InsyaAllah...

    -MCo-

    ReplyDelete
  15. @Rei, ujung2 minggu bleh la start menembak kan

    @Sukasuki, sila cube.. me pun tiru idea org jugak sebenarnye huhuh

    @Mco, insyallah... banyak menda nak kene belajar lagik nih

    ReplyDelete
  16. cantik betul gambar anda tangkap daebak!

    ReplyDelete
  17. Salam kenal :)

    Suka tgk sunrise :) tp blm experience lg sunrise dkt putrajaya.. hehe

    ReplyDelete