Nuffnang Ads

September 15, 2014

AirAsia 51 sen sale !



Sale sempena Hari Malaysia ... tapi jgn tertipu kengkawan, 51 sen tu base fare only ... airport tax lom masuk lagik yer ... happy hunting!

http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr2880903.page?icid=iad526hpmba


14 comments:

  1. alamak..kenapa SALE waktu gaji belum masyuk!!! huhuhhu...menangis depan MONITOR

    ReplyDelete
  2. dok cari gak tadi hahaa.... x jumpa2 plak 51 sen nya tu hehhe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jumpe yg ke Krabi ... after tax one way dapat RM60.51 ... tapi timing mmg ampehh la

      Delete
    2. uihhh... below RM100 ke Krabi? slurp... heee~

      Delete
  3. Buat masa ni, setiap sale yang berlaku...aku tutup mata, telinga & hati jelah. Dah lah nak 'balik' bulan depan xjadi sebab tix memang stok bakar poket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks. tu diaaa blk kg lagi. aku pun nk blk kg gak la tp tggu cherry blossom dulu. hiks.

      Delete
    2. aiseh tak jadik ke bie? takpe2 kene usha tiket hari2.. kengkadang ade yg murah terselit2

      Delete
  4. Replies
    1. ade rembat tiket tak? me tak beli pun.. takde yg menarik

      Delete
  5. Korek kocek... Tak cukup 1 sen... Alamak 1 sen kena korek tabung laaaa...

    ReplyDelete
  6. Takde maknanya 51sen... opss aku dok cari pun wohoho.

    ReplyDelete
  7. Thn dpn punya trip 1 pon blm ade azra..huhu.. rsa mcm slow sket trip aku nwxt year neh...

    ReplyDelete
  8. Mcm ada rasa sedikit teruja utk mem booking. Hehe.. kalau tak book pun, CN suka juga terjah2 tgk2 fare yg ada tu. Hee

    ReplyDelete