Nuffnang Ads

February 24, 2015

Ang pow


Boss sudah masuk office harinih ... seperti tahun2 lepas, boss kitorang tak kedekut utk hulur2 sekeping dua note merah kat staff2 die ... mekasih daun keladi boss ... kalau ade lebey boleh la bagi lagik tahun depan yer :)

9 comments:

  1. jelesnya... kitorang dapat limau je.. tu pun time tgh tak sihat.. makanya.. pandang sebelah mata je la limau tu.. kuikuikuiii

    ReplyDelete
  2. Sekeping dua note merah dah cukup untuk sekali mengopi di Seoul tu Azra :D

    ReplyDelete
  3. waahh..lama dah tak dapat angpow
    selalu kena pow ada lah. hehehe

    ReplyDelete
  4. dulu2 masa kerja site, mostly sub cont dan supplier ialah Chinese, kitaorang yg bujang2 ni selalu la jugak dapat angpow hehe.

    ReplyDelete
  5. malangnya tak pernah dapat..
    macam tebal jer sampul merah tu..nak mengopi jangan lupa ajak aku :P

    ReplyDelete
  6. hoyeaaahhh! makin masyuk la lepas neh! :D

    ReplyDelete
  7. cantik design angpow tu, nice ;3

    ReplyDelete