Nuffnang Ads

February 13, 2015

Europe anyone?



Aku ni boleh kate hari2 bukak website airlines utk survey2 tiket... harini bukak2 Emirates tetiba je nampak harga promo ke Europe yg boleh kate murah laa ( at least for the 2 destinations i'm heading )
Agak mencabar keimanan jugak la tengok harga ni ... rase mcm semua tempat nak terjah

So ade sape2 ke europe this coming summer? :)

38 comments:

  1. meh datang prague :) tiket murah dah tu with emirates. normally nak dekat 1000euro kalau beli last minutes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanis, awak di prague ye.. ingatkan awak di Germany. last year my hubby ada gi prague, kalau tahun ni kebetulan kitaorang pergi sana lagi, kita jumpa k. hehe

      Delete
    2. kalau ade rezeki lebih, nak jugak jejak kaki kat Prague

      Delete
    3. sis, :) sy kat czech tapi bandar sy about 1 1/2 hours dari prague. :)

      azra, datang meh :D ada rezeki boleh teman jalan2 sekali hihi

      Delete
  2. Murah tu Azra..Istanbul dalam RM1K++ return..ishh mmg menggugat iman nih tapi huhuhhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah tu... murah gak aaa ke Istanbul tu .. nak2 plak emirates kan

      Delete
    2. CT pun ada tapi.... yang panjang T.T

      Delete
    3. yg panjang? amsterdam kah?

      Delete
  3. SS baru dpt notification ni... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegasus pon tgh offer jugak tu... Kalu dpt transit memang sedap meronda...

      Delete
    2. nak tumpang sembang skali tapi.. huurm..

      Delete
    3. SS, pegasus air ni airline mane? aku first time dengar nih *tetiba terbayang2 pegasus a.k.a kuda terbang*

      Delete
    4. Azra naik pegasus dr istanbul ke Greece!

      Delete
  4. murah dah tu... tapi kalau redeem enrich lagi murah.. hehe.. btw, boleh la saya grab satu tiket ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer betul kalau enrich point berkepuk2 sila naik MAS

      Delete
  5. uish.. emirates tu... murah gilesss.. coming soon... europe.. here i come.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekek agak2 ade nak kene sawan lagik tak kali nih?

      Delete
  6. Replies
    1. saje2 nak tukar angin... harap2 dah takde org nak perli aku pegi tempat same sampai 8 kali huhuhuhu

      Delete
    2. Tu bukan perliii... tu terkezut..haha

      Baru td aku puji ko kat sorg kwn aku cakap, blogger yg aku jumpa kat korea itu hari pergi tmpt2 yg org Msia lain tak pegi (sbb dia ckp korea ni semua tmpt ada rakyat Msia..hehe)

      Delete
  7. Beli beli beli beli (saiko diri masing2) =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke mmg saiko wehh... tido tak lena makan tak kenyang aku dok pk nak book ke tak tiket kali nih

      Delete
    2. Last spring dpt tiket ke amsterdam naik emirates rm2.6k tu dah rasa murah dah utk date yang nak..smgu lepas beli suka suki je harga jadi rm2.3k huhu

      Delete
  8. Azra ko dah book yang mane?

    *kepoh nak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom book lagik ... tengah dok kire2 duit dlm poket huhu

      Delete
    2. Book je...nnt x cukup seploh hengget bgtau aku..
      Aku tlg topupkan

      Delete
  9. istanbul tu sangat mengoda mrs!

    ReplyDelete
  10. saya saya saya saya saya *melambai sambil lupa diri duit tak ada*
    hehehe.. jalan2 europe ingat kat orang yang kena tinggal k T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ct, ade rezeki sampai la tu nanti .. yg penting azam nak pegi tu dah ade kan

      Delete
  11. Sedih, aku beli tu hari 3100 KUL-AMS-CDG-KUL. Terasa betul bila tgk harga kat atas. Sudahlah seminggu lepas beli tix, datang pulak email Airfrance offer diskaun RM400 kalau beli tiket europe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertabahlah... emirates ni aku perati mmg sesedap rase tukar harga.. kejap mahal yg amat, next day tetiba jer harga murah bangat...

      Delete
  12. Ko xbeli tix lagi ke. Sibaik harga tix aku beli gi next destination lebih kurang je promo ni. Kalau x memang nangis sambil makan nasi kerabu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom lagik bie.. tarikh yg aku nak tu mcm mahal sket so aku tengah dok tengok2 ape option lain yg ade...

      Delete
  13. Sgt murah dah ni sbb ni takder transit2 kan? Beli je terus...go azra go azra....hahhahah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade transit kat dubai
      tiket ke zurich tak brape nak murah beb T_T

      Delete