Nuffnang Ads

August 11, 2015

My 38th ...


Happy bday to me!
Syukur masih dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
Azam aku utk thn yg ke 38 ni adelah utk menerima segala ape yg telah ditetapkan dengan hati yg tenang

Just to reward myself for being so 'awesome' for the past 38 years, aku telah merembat tiket ke tempat yg dah lame aku teringin nak terjah ... insyaallah aku akan berautumn di Hokkaido pulak tahun ni ... Can't wait :)



49 comments:

  1. Happy Birthday Azra, hope all you birthday wishes come true :D

    Aaand selamat berautumn di Hokkaido! Trip solo lagikah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the wish
      ha'ah nampak gayanya solo lagik kali ni

      Delete
  2. Happy 38th birthday Azra. Semoga murah rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala urusan. Have a blast di Hokkaido nanti!

    ReplyDelete
  3. Wow Hokkaido....a place I dearly wish to visit...one day. Happy birthday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks
      target kali ni nak makan king crab!

      Delete
  4. Happy Birthday Kakak Azra. Bestnya nak pergi Hokkaido time autumn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... uhuk ku terase sangat tua bile org panggil kakak hehe

      Delete
  5. Happy 38th Birthday Azra! Laju je dia beli ticket ek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks zara
      heheh kebetulan ade tiket murah mase AA baru bukak this route ... tu yg rembat terus

      Delete
  6. happy birthday.
    moga bertambah ceria selalu
    waah makin panjang kaki berjalan ke hokaido
    jangan lupa cuba makan ketam yg famous tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the wish
      yesssaaa mmg dah target nak makan king crab tu .. wajib!

      Delete
  7. happy birthday azra..sweet 38,
    may Allah bless you and enjoy your trip nnti okeh!!

    ReplyDelete
  8. happy birthdayyyy!

    Bestnya gi Hokkaido.. Itu hari ingat nak beli jgk. Tapi tak study lgi pasal Hokkaido. Maybe nxt time.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe siti, kite beli tiket dulu pastu baru study mane nak terjah huhuhu

      Delete
  9. happy birthday azra. may your life be blessed always.

    selamat bercuti di hokkaido. teringin nk p kg sizuka dlm cte doraemon. hehe

    ReplyDelete
  10. Happy birthday. Salute org2 yg berani pergi oberC sorang-sorang. Saya atleast kena berdua. Hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks
      aaa jepun, korea mmg ok utk redah sorang2

      Delete
  11. Happy bday Azra...Hokkaido tu bestnya...akak ni layan kek hokaido jelah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak
      ehh i ni kek hokaido pun tak penah try

      Delete
  12. Happy Birthday!!
    dan selamat bercutiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks liza
      ko takde cuti2 plan lagik ker?

      Delete
  13. happy birthday Azra ! Nanti dah pegi bakar bakar sikit pasal sapporo tu. biar aku menyusul

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks meng
      akan ku cuba bakar pape yg patut nanti

      Delete
  14. Happy birthday azra.. may Allah bless you always.

    u inspired me to travel alone. 😊😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks didi
      kekekek inspired? ok touching sangat hehehe

      Delete
    2. Hehe kikiki ye laaa bkn semorang boleh travel solo. Utk yg biasa travel benda ni biasa je tp ramai lg yg masih skeptikal pasal perempuan pegi travel oversea sorang2. Cth nya sy sendiri.. pdhl pegi saigon je pun (ramai je msian kt sana kn) tp cerita saya travel solo dijaja2 & reaksi org mcm kan saya begitu aneh sbb tergamak pegi jalan sorang. Seriously. Ramai je lg org yg buat & tempat pun lagi mencabar.
      #alamakkomenterpanjang
      #teamtakretikomenpendek

      Delete
  15. Happy Birthday Sis Azra. Selamat bercuti & jaga diriiiii. Suka gila header picture tuuuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks azyy
      shirakawago tu mmg cun tempatnye
      tengah dok pk2 nak repeat time winter next year plak

      Delete
  16. Selamat hari lahir Azra...baru 38...muda lagi!!!!! Japan again? semoga sentiasa sihat dan share gambar travel yang cantik kat sini...Autumn di Sapporo? jelez heeeee

    ReplyDelete
  17. Happy birthday Azra...wow!! a handsome reward...enjoy!!

    ReplyDelete
  18. Happy birthday n stay calm. Serius ingatkan blogger popular azra ni 20++ writing style really feels young

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah.. happy birthday to you! A good reward for yourself.. hehehe :) My kakak la ye.. ngee

    ReplyDelete
  20. Happy birthday bebeh! Memang sokmo awesome so reward paling bermakna haruslah tix flight kan. Nextime aku turun, kita gi makan megi ketam lagi. Terliur aku tengok gambar kelmarin.

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday Azra..
    may Allah bless you..
    Waaa Hokaido.. jgn lupa beli pintu suka hati.. :)

    ReplyDelete
  22. epy birthday sis...may allah bless u.enjoy your trip:)

    ReplyDelete
  23. Happy birthday Azra, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Seronok betul tiket flight untuk tiap hari jadi. JAngan lupa bergambor banyak banyak di Hokkaido

    ReplyDelete
  24. Happy Belated Birthday Azra..

    Untung jadi azra...birthday dapat hadiah tiket flight lagi!

    ReplyDelete
  25. happy birthday. you must reward yourself all the time. walaupun g lunch kat tony ramas. heh.

    ReplyDelete
  26. Happy belated birthday akak Azra (terpaksa panggil akak jangan marah naaa sebab sebaya dgn my sister. heheee.) Dah ada 'kampung' baru sekarang.

    ReplyDelete
  27. happy birthday
    jangan lupa makan ketam sedap2 kat kitanogurume

    ReplyDelete