Nuffnang Ads

January 12, 2016

South Korea Winter 2015 : Nami Island


Nami Island ni tak salah kalau aku tak jejak tiap kali pegi ... ntah kenape tapi aku suka je layan scenery kat sini ... mcm tenang jer walaupun org ramai sentiasa

Oklah aku pun tak tau nak cerita ape pasal Nami Island ni .. so layan gambar with caption jer lah ehh

Masa kitorang sampai kat jetty, it was freaking cold .. siap berkabus bagai lagik 

Tasik beku pun bentuk love


`
Tupai yg sangat people friendly

Gambar wajib



Kedai makan Asian Cuisine yg jual halal food

Tapi kitorang tetap pi makan nasik goncang

Surau yg luas dan selesa

Tempak wudhuk kat dalam







Sekumpulan itik tengah carik makan





Nampak macam best plak naik menda ala2 segway ni







Skodeng orang naik Zipwire









Random pic taken mase dah kat dalam ferry time nak balik

Sunset sudah


Ok dah, jom balik!

6 comments:

Elaine said...

Beautiful Nami Island whatever the season! Went there last year in March and it was great!

mrs.smile said...

aku pun rasa yang sama

kay dolce said...

Lawa sangat gambar-gambar Azra ni *0*

Farikica said...

Binatang apa yg hitam tu..? rabbit ke?

Siti Yang Menaip said...

cantiknyaaa gambar2.. ehehe..
vibe dia macam still autumn kan.. tapi janji lawa tu paling penting..

Siti Yang Menaip said...

tupai tu CT nampak gak tapi laju je mencicit.. rebbit pun ada ? bestnyaaa..

Post a Comment