Nuffnang Ads

August 11, 2017

Sudah masuk 4 series


It's my 40th birthday!
How time flies so fast.
Pejam celik pejam celik next thing you know you are already 40.
At this age, I have yet to accomplish so many things tapi takpe aku percaya rezeki aku ade la kat mana2 tu. I wish myself all the best!
Anyway, this year takde so called birthday trip or any major trips for that matter. Mainly due to my purse is so slim at the moment. Setakat jalan-jalan amik angin dalam negara pun jadik la. Harap2 tahun depan ada rezeki lebih. Aminnnn.

18 comments:

  1. happy birthday! welcome to the club Azra.
    age is just a figure. just enjoy your life & be happy.
    cheers!

    ReplyDelete
  2. happy birthday sis! semoga terus maju jaya di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir azra...tahun depat kalau panjang umur saya pun akan masuk 40 juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq
      semoaga panjang umur to u too :)

      Delete
  4. happy birthday kakak ! semoga panjang umur dan murah rezeki !

    ReplyDelete
  5. Happy birthday sis Azra!
    Live life to the fullest, and all the best to us both :D

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthday Azra! Semoga panjang umur n murah rezeki selalu :D

    ReplyDelete
  7. Happy birthday! :D August baby here as well hehe

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hanis. ahaks same birthday month lak kite yer
      happy bday to u too!

      Delete
  8. HB azra...in sha Allah next year mesti ada birthday trip tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :)
      harap2 ada la rezeki tahun depan. Amin...

      Delete