Nuffnang Ads

October 02, 2018

Melaka Street Art

Sempat ke Melaka masa cuti panjang berderet2 bulan lepas.
Antara yang menarik adalah the street art. Jenuh jugak dok masuk lorong kecik2 mencarik all these paintings tapi too bad masa aku pegi tu kejap hujan kejap stop sampai ke petang so main snap pictures mana yang sempat jer :<.
Anyway, enjoy the pics!
























9 comments:

  1. street art kt Melaka memang cantik dan menarik..banyak yg 3D...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, walaupun lokasi agak tersorok tapi menarik

      Delete
  2. Wah! Mealka dah maju dah. Dah ada street art. Dah lama tak turun Melaka T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la, ni baru pegi after few years

      Delete
  3. waktu p melaka hari tu, stay kat sayang harmony lodge. Dekat la dengan orang utan tu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker? iols stay dekat area riverside sana, malam2 bising huhuhu

      Delete
  4. Eh belah mana street art ni?? Tak jumpa pun??? Wow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat jalan kampung kuli, tak jauh dari jonker walk

      Delete