Nuffnang Ads

March 23, 2013

Uniqlo Alamanda


Jom serbu... i wanna find cheap spring jacket ....

12 comments:

  1. klau leh dpt below RM 100, JM pun nk satu heee

    ReplyDelete
  2. depa ni memang sengaja kan...selalu opening memang sale giler-giler, so sedia kocek jelah, hehe...

    ReplyDelete
  3. Orga, itu laa... abis la duit refund income tax aku.. sah2 jadik mangsa korban kat Uniqlo ni nanti

    ReplyDelete
  4. Oh dah nak ada Uniqlo? lama sungguh tak jejak kaki di alamanda walau sekakangkang kera je.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Alahh Azra, JM akan terlepas lah nk ke uniqlo ni coz time tu masih d hk, haishhh frust tull

    ReplyDelete
  7. murah ke if opening store? nak rembat sweater... akan ke tempat sejuk lagi this year... :(

    ReplyDelete
  8. @Janggel, ha'ah baru nak ade... dah lame gak la diorang tampal Uniqlo Opening soon... cube skang baru letak the actual date .. sebelah information counter kat concourse tu ..

    @JM, aiseh takpe takpe... shopping kat China lagik murah

    @Zette, mase opening kat One Utama dulu, premium down winter jacket yg rega RM249 tu diorang jual RM199 jer.... still murah dari harga biase laa.....

    ReplyDelete
  9. wow..ini berita yang mengumbirakan..hee aku pun mcm nak cari jacket juga ni...terbaik!hehe

    ReplyDelete
  10. makin sesak padat mampat la alamanda pasni...

    ReplyDelete