Nuffnang Ads

August 18, 2013

Percy Jackson : Sea of Monsters

Semalam membuang mase ronda2 OU sesambil tengok wayang citer Percy Jackson ... citer ni sebenarnye adaptation dari buku citer written by Rick Riordan ... the first movie was shown few years ago ... citer pasal adventures anak2 kepada Greek Gods kacuk dengan manusia ... kire half human half god gitu la... dalam novel diorang refer as demigods, but dalam movie ni diorang panggil halfbreed ... aku suka citer2 gini, light, tak heavy, senang nak digest and yg paling penting CGI yg sangat bagus ...


Aku sebenarnye mmg pembaca setia buku citer Percy Jackson ni since many2 years ago ... walaupun genre buku citer ni adelah buku citer teenagers, tapi aku still suka bace ...

My collection of Percy Jackson novels - i lost the first book though :(

Sequel kepada the first collection ... first book of this 2nd collection pun dah lupe letak kat mane


5 comments:

  1. Baru nak tengok cerita ni, ok tak?

    ReplyDelete
  2. best ke tak?..berbaloi tak g tengok

    ReplyDelete
  3. best movie ni kak..
    and saya rekemen akak tgk Mortal Instruments jugak :-)

    ReplyDelete