Nuffnang Ads

January 31, 2014

Sakura early forecast



I have been waiting anxiously for sakura prediction date for this year ... and here it is ... let's hope that this prediction stays as it is ... jgn la mcm tahun lepas tetiba je bloom 1 week earlier than usual ... melepas la aku nanti.. let's just hope ok...



Source : http://www.tokyo-top-guide.com/japanese-cherry-blossom-festival-2014.html/

20 comments:

  1. Bon voyage..cantik view masa cherry blossom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat lagik peginye nohas .. lagik 2 bulan gitu

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agip, awat delete plak comment nih...

      Delete
  3. Wah pergi mana? Tokyo ke Kyoto?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tokyo saje... bajet ciput so takleh nak explore jejauh sangat

      Delete
  4. Moga tahun nie ok. Bukan macam I kena last year... Sob2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owen, harap2 gitu ler... kalau miss the timing, mmg tak tau nak kate ape la...

      Delete
  5. Selamat mengulit sakura yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...mmg berharap sangat2 nak tengok sakura nih

      Delete
  6. Wah..bestnya...jom kita be blossom kat sana....kalau Azra jumpa JM di sana nanti tegur tau

    Ohh..JM dah tahu siapa blogger yg Azra jumpa di Seoul tu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM pun pegi tokyo kan nanti... kalau berselisih bahu tu insyaallah me akan tegur ...

      Delete
  7. uit! 30 march?? earlynya! (jangan nak omputih sangat) sakura berapa lama berkembang? plan nak pergi juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasenye tak lame pun .. about one or two weeks saje ...

      Delete
  8. Ooohohoo..harapla dapat jumpa sakura this coming , end of March.InsyaAllah..jom jom..hihi..:)

    ReplyDelete
  9. azra , ko g bulan april nnti . selamat ber cherry blossom di Japan.. mesti seronokkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... dah tak sabar nak pegi sebenarnye...

      Delete
  10. I ingat nak gi tgk sakura yang kat taiwan sbb tak ramai org and murah lagi. yang kat keretapi tuh....

    i like your detailed blog on korea, best buat pedoman

    ReplyDelete
    Replies
    1. taiwan pun ade tempat utk sakura ehh? me mmg tak tau langsung ... next time boleh la terjah taiwan plak...

      Delete