Nuffnang Ads

June 11, 2014

Missing my alma mater

Ni la tempat kitorang lepak2 makan pizza before masuk kelas


I hope we will succeed in getting the US visa exemption ... hati aku terase2 nak terbang ke sane mengimbau kenangan lame



22 comments:

  1. Replies
    1. amin jugakk.... hassle sangat nak pi mintak us visa tu T_T

      Delete
  2. Replies
    1. hoyeehhhh... tak sabar tak sabar

      Delete
  3. Kalau confirm kau nak mengimbau, aku nak join. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi kalau ade rezeki , insyaallah aku nak pegi .. eehh tapi ko kene sporting tau... hahahah ... ala2 criteria nak join travel group kak kiah plak

      Delete
  4. Waaa.. boleh join pergi USA hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom ... bleh jadik assistant driver kat sane hehe

      Delete
  5. cantiknya view dia makan pizza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mase kitorang kat sane dulu, pokok2 yg lawa2 tu takde lagik...things has changed so much over 15 years

      Delete
  6. which state u studied in USA??

    ReplyDelete
  7. Cantik nya tempat you lepak.. :) tenang je diri nak study

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat mmg cantik, tapi me takde la kaki study pun .. main je banyak hahaha

      Delete
  8. Salam ukhuwah Azra..

    Subahanallah cantik ya tempat ni.. boleh mengamit rindu dihati Azra tu..

    Akak follow #178 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jugak ... tq sebab sudi follow my blog yg tak seberapa nih :) ... zaman study dulu2 mmg selalu dirindui gitu... banyak kisah jatuh bangun semua ade

      Delete
  9. Wowww overseas graduan rhopernya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. name je graduan oversea tapi study wise agak ampeh gakk... ahahha...

      Delete
  10. Replies
    1. my school ni mmg bangunan ala2 zaman dolu2 sket ...

      Delete
  11. InsyaAllah jika tiada halangan kami ke sana October - November nanti :)

    ReplyDelete
  12. awesome view, i miss my alma mater too, local univ kat tepi pantai, boleh bercanda hari2 di tepi pantai... keskeskes ;p

    ReplyDelete