Nuffnang Ads

June 02, 2014

Satisfying my cravings

Dua minggu berturut2 pekena korean food over the weekend ...

Tteokbokki kat Dubu-dubu ... pedas n sedap

Bibimbap kat food court one utama ... rase so-so jer tapi portion yg banyak


Hujung minggu ni nak terjah mane plak yer ... ^_^

20 comments:

  1. Aku lak dah 2 minggu berturut2 makan sushi. Haha penyakitan betul kita ni wei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha penangan jepun tak sudah... repeat jom

      Delete
    2. Jom. Hokkaido winter kan. Hihi.

      Delete
  2. Ni dh misi korean food hunting nih. Cer try seoul garden plak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seoul garden ni best kalau gi ramai2.. kalau gi solo molo ala2 out of place gitu.. nak tunggu kot2 ade yg nak blanjer hehe

      Delete
  3. KyoChon fried chicken at one utama...atau gi Seoul terus lahh..balik kpg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyochon blum penah try ... best ehh? kene gi rase jugak la nanti nih

      Delete
  4. aku dari aritu nak try Dubu Dubu ni tapi takut nak masuk sebab nama Dubu Dubu tu macam tak sedap bunyiknya hehe....tapi emmm dia ada natang bokki tu...memang nak sgt try since nampak kat Tasty Road channel 728...macam sedaaap jee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila terjah ... ok la rase tteokbokki tu...acceptable and harga pun idok la mahal melampau

      Delete
  5. huuuu bestttt..next week den nak balik kampung!! bleh blasah versi koya..ekekek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh jeless wehhh... asyik balik kg je ko nih ... aku ni dah takde trip balik kg .. tunggu thn depan lakk...huwaaaaa i miss seoul T___T

      Delete
  6. Replies
    1. hihihi mmg nom nom pun..pedas2 pun abis gak telan

      Delete
  7. last week mrs pun makan bibimbap
    pernah try korean food kat the street cafe tak?
    situ pun sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mane tu? tak penah try lagik

      Delete
  8. ada satu korean restaurant kat empire damansara. cuba lah. aritu dh cuba bulgogi depa. Kat dubu dubu tu saya suka betul dgn pajeon dia ehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. damansara area me tak familiar sangat, so jarang terjah ... haisshh haruskah aku try pajeon plak kat dubu2 tu... blum penah try lagik

      Delete
    2. eh mahap. empire subang. kang salah info, kena curse pulak. hahaha

      Delete
  9. I first time makan nasi bibimbap kat food court Setia City Mall.. not bad laa... geramnya tgk pic2 food you niii... dah le tgh puasa lak ni hahahahah

    ReplyDelete
  10. Apa kes ni sampai 2 minggu perkena korea food hahaha :D
    tak apa la asalkan hati bahagia kan :D

    ReplyDelete