Nuffnang Ads

July 24, 2015

AirAsiaX new route : Kuala Lumpur to Sapporo

Sambil bermalas-malasan kat ofis, ternampak dekat FB page AirAsia pasal hint2 utk diorang punye new route


Lepas bace2 komen kat posting FB tu, terus rase excited sebab route yg diorang nak bukak ni is direct route KUL ke Sapporo ... aku dah lame pasang angan2 nak terjah Hokkaido

So bile dah tau route baru ni, terus aku masuk website AA nak tengok kot2 dah ade flight schedule ... sekali rupenye dah ade .. based on schedule tu, first flight will be on the 1st October this year ... wahhhh boleh merase autumn kat Hokkaido plak kot tahun nih ...



Ade sape2 nak join? Jom jom!

15 comments:

  1. Replies
    1. Tak sempat nak rembat tiket murah :(

      Delete
  2. huwaaaa.. bestnya.. kat sapporo slalu ada winter festival kan..
    selamat memburu tiket =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessaaa .... sapporo snow festival thn depan coincide dengan cuti CNY ... 4 days straight ... cepat carik tiket!

      Delete
  3. tq onfo kena terjah nak dapatkan maklumat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat beli tiket kak .. dah bukak dah route ni

      Delete
  4. Replies
    1. serius ker nak ikut? nanti aku email .. aku dah beli tiket hahahaha

      Delete
  5. seronok ni, tapi usha tgk macam time spring dengan winter yang cantik hokkaido ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. winter season mmg paling best kat Hokkaido ni
      pastu time summer ade flower fields kat Furano .. lavender season kalo tak silap

      Delete
  6. nak ikut.bila?hihi harap-harap cuti sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiseh, time cuti skolah tiket mahal

      Delete
  7. Azra , hokkaido trip tu next year Feb 2016 ka... nak itutttt ,, hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pegi october nanti hahahaha... kebetulan ade tiket murah

      Delete
  8. Aiyark! bulan 10 tak sempat la nak g...hahahaha....Fukuoka please!

    ReplyDelete