Nuffnang Ads

November 20, 2015

Hokkaido Autumn 2015 : Day 5 - Motomachi

Dari Mt. Hakodate ropeway station, aku menapak ke arah Motomachi area ... kat sini banyak churches and old buildings .. aku letak gambar jer lah yer ...









Turun dari Motomachi, aku menapak semula ke arah Kanemori sebab aku bajet sini mesti lawa time malam





Hajat dihati nak masuk pusing2 kedai dalam Kanemori ni .. tapi too bad most kedai dah tutup .. yg bukak hanyalah few restaurants and Starbucks .. rupenye kedai2 kat situ bukak sampai pukul 7pm saje


Dah puas hati snap2 few pics, it's time to call it a day ... penat dah seharian berjalan tak renti2... aku menapak semula ke tram station and amik tram balik ke hotel .. end of day 5.


2 comments:

  1. Dah sampai kesini rupanya, jeles aii~~~

    ReplyDelete
  2. sunyi je. mana orangnya? hihihihi. building cantik lahhh :o

    ReplyDelete