Nuffnang Ads

March 24, 2016

Leaving Switzerland


Mlm ni nak amik train balik semula ke Amsterdam ... bagi aku Switzerland adelah sgt picturesque ... 4 days kat Lauterbrunnen valley adelah sgt best ... but truthfully, i enjoyed this trip less compare to my other trips ... first sbb many things went wrong when we were in Iceland and i felt so not worth spending so much for that trip *nanti la kalau aku ade mood aku story* ...  pastu travel solo kat swiss plak aku rase sgt rimas with all the weird looks given by the locals kat aku yg bertudung nih .... arrrrghhh i hate it ... however, i met many hensem dongsengs masa kat Lauterbrunnen .. hihihihi ... seb baik ade pemangkin

Sekian luahan hati secara live ... another 4 hours to go before my train to Amsterdam Centraal

Azra,
Basel SBB

8 comments:

  1. stay safe and keep travel. Hope to travel there soon

    ReplyDelete
  2. azra, bila balik? serius gambar2 ko sangat mencengkam jiwa..

    ReplyDelete
  3. kat Switzerland, seriously ramai Koreans kann?

    ReplyDelete
  4. oh yeee, nanti dah boleh cross wishlist Switzerland. Yeay! happy pulak :D haha.

    pasal the weird look tu, hmm banyak kali dah rasa dah rasa immune. kadang2 diorang renung kita macam nak tembus, bila kita pandang dia balik, dia tak berkelip mata pun, terus sambung pandang. pastu rasa, 'lantak kau lahhh'. haha

    ReplyDelete
  5. Aja.. aja fighting.. semoga dipermudahakn segala urusan.. and enjoy the journey.. :)

    ReplyDelete
  6. Weh.. aku tertinggal keretapi banyak ni

    ReplyDelete