Nuffnang Ads

March 09, 2016

Nuffnang cashout


Dapat jugak income dari Nuffnang walaupun seciput .. tq Nuffnang ... tq jugak kepada anda2 yg sudi jenguk blog picisan ni :)

25 comments:

  1. banyak juga tu azra sebab aku tau bukan senang nak kumpul byk mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahun jugak la mengumpul .. jadik la kan

      Delete
  2. alhamdulillah dapat jugak kan. boleh singgah makan kfc nanti :p

    ReplyDelete
  3. sampai ke sudah tak bole register blog sendiri sebab ada _

    melainkan nak tuka url blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kat ko naz .. ape kate beli domain baru jer

      Delete
  4. tahniah..akaun norh cuma ada brapa ringgit ja..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe norh .. sikit2 lama2 jadik banyak

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah MKL .. jadik la dari takde langsung kan

      Delete
  6. saya ada belas-belas ringgit jer...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Apa lg, open table la....cukup tu takat boat noodle.. kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha dapat semangkuk sorang jer kot

      Delete
  8. Amboii ni ke ko nak share ngan kitorg tu? Agagagaga..

    ReplyDelete
  9. Aku baru ada 34hengget kikikiki.. lps lah return kb-kl hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu ... lepas dah beli tiket airasia time free seat

      Delete
  10. Alhamdulillah, ada rezeki lebih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, ade la sikit2 kan

      Delete
  11. dah bertahun guna taktau cmne nk buat smp boleh cash out..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah .. nak kene tunggu sampai RM50 baru boleh cashout .. mmg berchenta menunggu tabung penuh

      Delete