Nuffnang Ads

June 06, 2016

Meteor trail

Empangan Semenyih ... 4/6/2016

Tak sangka dpt capture meteor trail masa tengah play around dgn camera trying to capture the milky way ... beginners luck i guess :)

12 comments:

  1. Replies
    1. berkat dengar lecture sifoo dengan khusyuk n tawadduk

      Delete
    2. aku tido dalam kelas agaknya..sobs
      meteor trail takdak, mw pun tiada.
      next!!

      Delete
    3. kisah mistik dilupa jangan. eh

      Delete
    4. dzuli, ko concentrate lebih on the trainer, tu yg ilmu tak melekat kekeke

      Delete
    5. DJ, tensen aku korang aman2 saje ... aku je sejuk panas sejuk panas sorang2

      Delete
    6. hoi...koser aku concerntrate kat trainer,
      korg jangan macam2, anjing tu pun belum sure kesahihan dia huahuahua

      Delete
    7. anjing tu aku nampak ade bayang ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. menarik, tapi tempat tu agak scary

      Delete
  3. Macam gambaq ambik dari outer space gittew.. shoot dari mana ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik dari tepi empangan semenyih

      Delete