Nuffnang Ads

November 14, 2013

Cuti sudah approved!!!



First time bos aku approve aku punye leave on the same day i  applied it ... and no question asked plak tu.. padahal bos aku dok sebelah aku jer.. hhuhuh....and i clearly stated thereason for taking this long leave ( 1 minggu je pun ) is for vacation ... harap he got the message and not smsing me asking about work and stuffs during that 1 week...

Now need to pack again.. haisshh.... jeans yg pakai pi Busan aritu pun lom basuh lagik.. muahahaha... malasnye nak packing....

13 comments:

  1. Happy nyer dia.. doakan nina punya approved juga :)

    ReplyDelete
  2. Sayonara.... happy holiday...

    ReplyDelete
  3. Cuti lagik...alah..citer Busan tak habis lagi..akan ada citer baru nanti...best kan kalau cuti dah approve..rasa lapang dada..ke mana lak tu..mesti jauh tempatnya coz 1 mggu tu

    ReplyDelete
  4. Bestnyeeeee...dah lama x cuti niiii

    ReplyDelete
  5. heppy holiday...ni trip yang ngan adik tu eh?? berwinter la gituw...hv fun yok!

    ReplyDelete
  6. boleh tahan ... jeans tak basuh.. tak pe backpackers kental nie hahahahaa... best la dapat cuti lama2 :D

    ReplyDelete
  7. huhuhu bestnya nak gi holiday mana lak ni????

    ReplyDelete