Nuffnang Ads

August 21, 2014

Balik 'kg' lagi nampaknye


Dengan menutup sebelah mate, aku terus book tiket balik 'kg' ujung thn ni lepas tengok harga tiket yg superrrrr cheap ... gigil tangan aku utk tidak menclick 'Confirm Booking' lepas tengok harga semurah itu .. jadik la utk 4 days trip kan ... janji boleh layan autumn in my heart gitu ...

15 comments:

  1. eh eh.. giler murah tiket ni!!
    have fun kat kampung Azra:)

    ReplyDelete
  2. Balik kampung.... ooooooh balik kampung - gitu ya dalam hati, Azra? :) Harga tix tu memang worth it sangat. Bon voyage, ya...

    ReplyDelete
  3. Giler murah.rasa nk gigit2 tepon ni tgk harga...huhu

    ReplyDelete
  4. sabar jer laaa...
    abis lg satu trip jadi tak??

    jeles!!!

    ReplyDelete
  5. Murahhhhh tu..kalau JM pun akan klik gak TAPI ....huhuhuh

    ReplyDelete
  6. OMG! ini bikin panas ni. hahaha

    ReplyDelete
  7. hiks! sedang fikir nak beli or not..akakka...tapi ade pojek beso lak tau ni..hukk

    ReplyDelete
  8. tension yg amat..tiket murah giler tp xleh grab sb xde cuti sekolah..cuti deepa yg smgu pon tetiba dicancelkan oleh gb...aduhai..

    ReplyDelete
  9. Benci...sebencinya. Date yang aku cuti seminggu, harga mahal nak pengsan. Yang ni time aku xleh cuti boleh pula dia buat harga durian runtuh macam ni. Pesan daun maple oren merah eh beb.

    ReplyDelete
  10. asdfghdgdhdg... harga promosi tahap super bonanza ka apa ni, tempting nyer weyh... tapi, takde feel nak gi sorang2... huhuu, have fun n take loads of autumn pictures! X3

    ReplyDelete
  11. Lepas tgk your entry ni la, terus carik ticket je. Your departure date tue, i'll be arriving in KL. Gerak 31 Oct.

    ReplyDelete