Nuffnang Ads

August 06, 2014

MAS Promo


Promo MAS dah start kengkawan ... jom rembat tiket !

26 comments:

  1. alaa...travel hingga jun 2015 je ke...planning trip dah penuh until April 2015 huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. omoo..sudah penuh ke travel plan? hehehe advance sungguh JM ni

      Delete
    2. saya boleh cuba masukkan Jan atau Feb kihkihkih

      Delete
    3. me sebenarnye aiming for japan in feb, tapi harga tak murah.. nyesal plak tak beli tix AAX bulan lepas T___T

      Delete
    4. Amboi kak anash .. dah penuh kata nyer.. travel trip.. huhuhuu :D
      Boleh tahan jugak murah offer MAS ni.. nak amik ke tak nak.. nak amik ke tak nak hahahaa :P

      Delete
  2. bahaya sungguh laa..nasib baik Istanbul masih mahal harga dia..selamat duit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooohh plan nak pi istanbul ehh... haritu ade org citer die dapat RM2k je pi istanbul

      Delete
    2. Ha ah, kawan ada dpt flight ke Turkey return just RM1.8k, teruja ok nak tgu harga itu (harap2 dptlah rembat next year)

      Delete
  3. alamak.. bestnyaaa.. kalaulah ada masa memang dah rembat dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene curik2 mase ... kekeke.. that what i always do

      Delete
  4. So beb...ehem! Chicken out dah in ke belum. Menarik gilaaaa promo ni kan!?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahaha ntah la beb... tengah consider whether nak proceed ke tak ni ... tapi harga2 pi europe tu mmg menawan kalbu gak la

      Delete
  5. Europe tu mmg murah, kalau takde promo dalam tiga ribu lebih , last week rega kat emerates, etihad, SIA dan sewaktu dgnnya dah dekat 3.4K dan ke atas pp

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. dok pk2 jugak whether nak rembat ke tak tiket ke europe tu.. but to reach my final destination, still kene amik flight from either london/paris/amsterdam ... eemm.. decision, decision

      Delete
  6. menarik...tapi banyak plan yang kena plan semula
    tak berani nak book mana2 pun...sedihnya kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn sedey2... maybe belum ade rezeki lagik.. kite cuba lagik ditahun2 hadapan

      Delete
  7. macam nak ke sydney, tp geng tgh bz... nak pi merendek sorang2 mcm takdak mood plak... aish~ ( ^_____^; )

    ReplyDelete
    Replies
    1. redah saje solo molo.. bile lagik kan ...

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete