Nuffnang Ads

August 11, 2014

Happy Birthday to me!



Pejam celik pejam celik , sedar2 umur dah bertambah setahun lagik ... happy 37th birtday to me!
Syukur kerana masih dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki dan masih lagik berkemampuan untuk berjalan2 melihat dunia nan luas ini.

Tahun ni wishlist aku satu je, nak beli mirrorless camera ... tak daya dah aku nak usung dslr ke sane ke sini. Harap2 ade la rezeki tu nanti... and i still have that list of places to go before i turn 40 ... 3 more places to go and hopefully i can fulfill all within the next 3 years ... amin

59 comments:

  1. Happy Birthday azra! May Allah always bless and grant your wishes. InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to you... happy birthday to youuuuuu.... Semoga dipanjangkan umur, sihat tubuh badan, dimurahkan rezeki dan semua wishlist tercapai. Have a blast ya, Azra! :)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday, semoga dipermudahkan segala nya dan diberkati Allah sentiasa.

    Salam kenalan, suka baca blog azra :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak... tq sebab sudi blogwalking ke sini :)

      Delete
  4. Hi azra

    Happy birthday...moga apa yang diimpikan akan tercapai :-)

    ReplyDelete
  5. 생일축하합니다 (saengil chukha hamnida)
    생일축하합니다 (saengil chukha hamnida)
    생일축하합니다 (saengil chukha hamnida)

    생일 축하 azra
    생일축하합니다 (saengil chukha hamnida)

    May Allah bless you a happy life ahead...

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Azra!
    May Allah bless you!

    ReplyDelete
  7. Hepy besday azra ..semoga senantiasa dimurahkan rezeki dan melihat keindahan dunia ciptaan Allah(SWT).ciku pun akan turn to umo baru in this month gak.tua sikit dari azra la..hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ciku.. wahh same birth month rupenye kite

      Delete
  8. Happy birthday azra,
    Mcm tau je 1 lagi tempat tu kat mana..good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq syieda.. kekeke plannye dah lame, nak terbang tu ntah bile

      Delete
  9. Happy birthday...semoga tercapai semua wishlist..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nohas.. harap2 tercapai laa ...amin

      Delete
  10. wieee aku pun ada list places to go b4 40....tp pjg bebenor listnye...tak tau la sempat ke tak....mcm kurang realistik list aku tu...hehehe

    btw, happy birthday Azra...semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sentiasa...dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat...dan semoga dapat capai wishlist yang tinggal 3 negara tu dalam 3 thn ni. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq DJ ... aku punye list pun dah getting longer.. rase nanti kene wat another list places to go before i hit 50 .. hahhhha

      Delete
  11. Happy birthday, gadis. Enjoy jalan-jalan yar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dr.notts ... lame dah tak bace celoteh dr kat blog

      Delete
  12. Happy Birthday Azra.. May all your dreams come true!

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday kakak Azra! Semoga sentiasa dalam Rahmat Allah swt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss.. oh ku terase sangat tua bile org panggil kakak huhuhuh

      Delete
  14. heppi birthday kakak...eh kakak kan tetiba..hee omai..dah menghampiri 40-an tu..hahahahah semoga panjang umur dan murah rezeki..aminn

    ReplyDelete
  15. happy birthday azra.. insya allah.. dipanjangkan umur, diberkatkan rezeki.. travel travel dan travel selagi kaki boleh melangkah... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. iye betul.. selagi kaki terdaya melangkah, akan ku berjalan tengok2 dunia

      Delete
  16. Saengil Chukahamnida unni!!! have a blast birthday!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq ... plan nak celebrate besday kat 'kg' halaman tak tercapai

      Delete
  17. Age is just a number!! Happy Birthday Azra. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & happy happy selalu ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu naz... i'm always young at heart

      Delete
  18. Happy birthday azra! semoga sentiasa dalam rahmat-Nya

    ReplyDelete
  19. happy bday Azra, moga dapat travel selalu ;)

    ReplyDelete
  20. epy birthday sis Azra...wish u have a great and wonderful life :)

    ReplyDelete
  21. happy birthday kak! semoga dirahmati ALLAH selalu dan dipermudahkan urusan dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  22. O-tanjyobii Omedeto Azra-neesan~ ;3
    Wah 37, sempoi... all this while i thought you're in your early 30's, like meh... heheh, awesome~ ^^
    Semoga tercapai semua wishlist dengan ohsemnya, neesan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekke....me ni ade penyakit perangai tak same ngan umur ... sentiasa berlagak muda hhahaha ... thanks for the wish

      Delete
  23. Happy Birthday Azra! Hope you have another great celebration this year!

    ReplyDelete
  24. happy birthday! from your silent reader (eh dah tak silent dah la. hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi salam kenal.. tq sebab sudi masuk kesini ... silent reader pun takpe :)

      Delete
  25. Azra!!!....Selamat Hari Lahir...in Sha Allah semoga panjang umur dan impian Azra tercapai ye...tinggal 3 lagi tempat?...pastu dh nak bersara ke..jgn lah..JM rindu mau baca story mory travel tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi... nak bersara rasenye susah kot... maybe slow down skit kot pasnih ...

      Delete
  26. Happy belated birthday Azra...May Allah bless you always!

    ReplyDelete
  27. Happy Belated Birthday!!!! Wish you all the best!

    ReplyDelete
  28. Happy belated birthday beb! May Allah bless u always. Great things await u insha Allah. Aku doa ko dapat fulfill those 3 places. Amin, amin. Wish u all the best things in life. Xoxo

    ReplyDelete
  29. Maaf terlambat wish..... Happy Birthday

    ReplyDelete