Nuffnang Ads

August 06, 2014

Nuffnang CPUV

Semalam satu CPUV baru masuk dlm my nuffnang account ... yg buat aku terase nak buat entry kat blog pasal CPUV ni tak lain tak bukan sebab CPUV ni adelah Air Asia Go - Korea Sale ... ngeh ngeh ngeh .. anything related to South Korea always excites me ^_^


Aku terus terjah AirAsiaGo.com to check the price ... mmg ternyata ade yg murah but the hotel/hostel options are not that great , pastu those yg murah adelah mostly yg dormitory ... kalau nak private room, kene tambah RM lagik ... aisshhh....tak menarik sungguh ... anyway, still a good option utk sape2 yg rase nak terjah seoul & busan for a short vacay and tak brape picky with the accomodation ... eehhh tetiba aku mcm AirAsia spoke person plak hehehe ... aku sebenarnye tengah dok pk2 whether nak terjah seoul ke tak later this  year, tu yg dok survey2 air tix, hostel segala ... hati sebenarnye mmg terase2 nak terbang ke sane, tapi dlm mase yg same ade rase sedikit cuak dengan kejadian2 yg telah menimpa MAS ... kene doa banyak2 ni supaya Allah bagi ketenangan utk aku meneruskan hobi jalan2 aku nih ... aminnn

Anyway, utk kengkawan yg rase nak terjah korea tu, do check out this promo yer ...

p/s: Bile la AAX nak bukak route ke Jeju plak

6 comments:

  1. Replies
    1. ok la ... tiket ke seoul skang ni pun tak murah mcm dulu

      Delete
  2. Replies
    1. not bad, tapi hotelnye mcm tak best sket

      Delete
  3. Murah...tapi fo short vacation je kan..JM ni pun cam Azra gak..kalau sebut pasal seoul, korea, kpop...hati berbunga2..excited terlebih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekek... kite ni kan JM demam korea tak kebah2

      Delete