Nuffnang Ads

December 02, 2014

AirAsiaX KL- London

Gambar dari tahun 2011 .. source pacik google

Sape2 dah bace news pasal ni? Hoyehhh AirAsiaX will reopen their route to London by end of 2015 ... boleh la berangan pi London naik AAX plak ( tapi deep down aku sebenarnye nak rase naik A380 MAS  ^_^ ) ... tapi kalau harga one way mcm kat atas tu, sape nak tolak kan huhuhu

Source : Malaysian Insider

21 comments:

  1. ada gak dgr News nih...alahai..nampaknya makin panjang lah kaki JM ahahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. london dah boleh masuk list dah pas ni :)

      Delete
  3. Ini sangat besttt!
    Bab A380 tu memang best, entah bila la nak merasa naik A380 nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la .. mmg selalu berangan nak naik a380 tu.. tapi lom ade rezeki

      Delete
  4. Replies
    1. yerrr pacik tony sudah berkate2... makanye marilah kite start kumpul duit ... tiket open, zassss teruss

      Delete
  5. OMG OMG OMG, makin menjadi-jadi lah nanti!

    ReplyDelete
  6. Wahhhh happynyer! Mkin pjg lngkah ni...hehe

    A380 to London mmg memori terbaek untuk aku la...rasanya xde pluang mcm tu dah kot pasni...hehe

    ReplyDelete
  7. YES Azra. mmg dalam hati teringin benar nak naik A380. like you said. kalau harga memang jauh sgt beza, .......

    ReplyDelete
  8. Dok nyanyi London Bridge je ni dalam hati... He He He...

    ReplyDelete
  9. Fuh! Berpeluh rasanye nanti nak klik website kalau dah announce route ni reopen. Pak Tony kena buka sales at least 3 bulan.

    ReplyDelete
  10. thanks Airasia, now eberibadi can fly to london

    aku dgr ada route hawaii gak nanti (tu pon dah ada penumpang dah, smbil jeling blog sebelah) hahaha

    ReplyDelete
  11. yup..ade bca kat online news.. lg satu mungkin nak bukak route baru ke hawaii kan..? tp tu x tau la zaman bila... Last time i went to London with AAX, rm1800 return all in.... happy, sape nak bagi kan...? tu je yg sempat..lps tu, tutup...:(

    ReplyDelete
  12. menarik ni, tapi 380 sangat selesa, teringat pula makan satay di langit biru

    ReplyDelete
  13. best best best...maybe impian road trip uk akan tercapai hendaknya...aminnnn!!!

    ReplyDelete
  14. best ni..setahun tu tak lama..

    ReplyDelete
  15. Best Best ... tak sabor nak ziarah London nie hehehee ;D

    ReplyDelete