Nuffnang Ads

September 27, 2016

Kembara 3 Negara : Day 11 - Lauterbrunnen

Day 11 - 23 March 2016

Hari ni hari last kat Switzerland ... pagi tu aku siap2 pastu breakfast sket .. then terus check out ... plan aku hari tu nak jalan2 kat area Lauterbrunnen dulu before proceed ke Basel tengahari nanti ... hostel ade provide luggage storage so aku simpan bag kat situ dulu ... tengahari nanti aku dtg amik balik ... dari Lauterbrunnen ni banyak hiking route sebenarnye ... aku konon2 nak try hiking pi tempat yg dekat2 tapi tetiba je malas lak .. so end up pusing kat belah bawah jer ... penat nak manjat bukit

















Abis pusing, aku pi amik bag pastu terus amik train ke Interlaken OST ... target nak naik train ke Basel dari Interlaken OST pukul 1pm.

11 comments:

  1. Aik.. lupa nak post dulu ke Azra. Aku miss juga tempat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak update ni .. dah berkurun lame dah huhuhu

      Delete
  2. kat sini x silap aku kene pegi lalu bawah air terjun tu kat kaki gunung tu. lawa betul. aku xtau nama dia ape. tp kwn aku ade pegi sini dlu. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Memang rumah untuk cerita James Bond ya atas tu? huhu. dah lama tak menapak sini..

    ReplyDelete
  4. omaigoddd cantiknyaaa nak pegiiii

    ReplyDelete