Nuffnang Ads

October 13, 2014

Public Holiday 2015

Akhirnye tarikh public holiday utk tahun depan sudah keluar ... aku nampak ade 2 time utk amik long leave ... satu time CNY ( yeahhh, masak la nak bersesak2 kat airport, bersesak2 kat highway kalo nak buat local trip ) ... lagik satu dari 1st May until 3rd May ... so kengkawan ape lagik, marilah kite memeriahkan sesi meramaikan epot time long weekend tu yer :)





*Gambar kecik .. sila klik utk tengok actual size

17 comments:

  1. thorbaik.. hahahah.. ni yang tak sabar nak belek AA ni.. kikikiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke same laa.. tgh belek2 AA gak ni h

      Delete
  2. homaiii..mari2 plan pi moyan2 ke mane2 hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg pasti korea tetap masuk list hahahah

      Delete
  3. dah nampak satu tarikh yg baik december 2015. tu diaaa punya la lama lagi nak tunggu. tapi risau flight tix mahal time ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihii... tempting sangat kan..

      Delete
  4. waa..dah boleh planning2 ni nak bercuti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. dah boleh start jenguk2 tiket utk thn depan

      Delete
  5. hari Wilayah pun OK, bersambung dgn cuti Thaipusam, cuti 4 hari utk warga WP saja...yeayy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk sape2 keje kat wilayah ok la ... me keje kat selangor T_T

      Delete
    2. aaaaaaa baru perasan tarikh itu. cantik juga kalau pergi bercuti sabtu smpai selasa. so cuti Isnin je kan? isk isk

      Delete
  6. arghh..mencik selalu long weekend tu susah nk dpt tiket murah huhuhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuh mane tau JM kot2 ade terselit tiket murah ke mane2 ... hari2 kene check tiket AA

      Delete
  7. Hohoo plan jangan tak plan ;3

    Btw, join my contest? Isi Buih-Kata Komik #2!!!
    Contest tamat pada 10 Nov 2014, winner gets a T-shirt with my print-design~ XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke asyik plan for vacation jer.. sampai nak buat keje kat opis pun dah takde mood

      Delete
  8. oooemgi this is super important !! cuti sekolah cuti sekolah !! yes yes yes !! its time untuk target tiket !! jom serbu AA jooooom..!!!!

    ReplyDelete
  9. macam orang mengantuk disorongkan bantal, semalam baru gugel public holiday 2015
    tapi semuanya macam tak berapa nak betul..
    thanks azra

    ReplyDelete