Nuffnang Ads

October 05, 2014

Selamat Hari Raya Aidiladha


Selamat hari raya kengkawan semua ... kali ni beraya kat mane? Aku untuk kesekian kalinye balik beraya kat kelantan ... ni tengah nak merehatkan badan lepas drive 14 hours dari KL ... over sangat kan... kalau naik flight, aku dah bleh sampai london dah ... nih la namenye pengorbanan ... tak gitu? ok lah, enjoy the raya and the long weekend ... jemput makan ketupat ^_^

11 comments:

  1. salam aidiladha azra! bestnya beraya di kelantan orang cakap meriah
    mrs beraya kat kotaraya aje...raya pun macam tak raya pengorbanan perasaan jugak nie hihi

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Adha...sedap ketupat palas..

    ReplyDelete
  3. Ketupat palas nyam nyam~ ;3
    Selamat berhari raya qurban :D

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya beb. Best ah sambut kat Kelantan, memang meriah. Teringat dulu balik kg kawan aku kat Pasir Mas.

    ReplyDelete
  5. Aku balik ganu dpt laa 11 jam taun ni.
    Normal 6 jam je..
    Pengorbanan kann namanya..

    ReplyDelete
  6. Huhuhu....jeles weyyyy...
    Sila pos ketupat pulut sekali dgn pulut dakap...sedap nyerrrr

    ReplyDelete
  7. Hi Dear! I nominate you to receive Liebster Award. Check out here for more details. Its for fun...and I hope you accept this award! :)

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya Azra..14 jam? ya aympun x sanggup den kematu montot...tahun ni tak balik kampung huhhu

    ReplyDelete