Nuffnang Ads

March 17, 2015

Airasia's flight credit account

Aritu aku ade mention pasal trip aku on the 1st April yg aku plan nak burn je sebab tak dapat nak terbang due to work schedule  ... alih2 semalam dapat email dari AirAsia saying flight tu kene reschedule  plak... pastu bile tengok option yg diorang bagi, skali ade pulak option utk mintak credit refund ... wahhh happy sangat aku time tu.. dan2 terus mintak refund







Pastu masuk account AirAsia aku, sekali tengok2 sudah dapat credit refund tu ... hoyehhhh.... boleh la aku rembat tiket pi tempat lain plak huhuhu


3 comments:

  1. Alhamdulillah...rezeki..itu namanya REZEKI tak di sangka...x burn lah duit tu....

    ReplyDelete
  2. Pucuk dicita ulam mendatang..hehe

    ReplyDelete
  3. actually trip ida on april pun reschule jugak. ida syak mmg semua kene ke hape. kawan ida pun kene. ahahahhahha so xpsl2 dapat duit balik yeayy !

    ReplyDelete