Nuffnang Ads

March 13, 2015

Nuffnang earnings from last year

Baru dapat cheque dari Nuffnang for earnings from last year ... dah lame aku cashout sebenarnye .. early Jan lagik, tapi cheque baru dapat few days back ... income seciput jer pun .. jadiklah utk blog picisan aku ni ... boleh masuk dalam tabung travel


Tq Nuffnang!

22 comments:

  1. alhamdulillah! insyAllah nanti makin bertambah ameen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ... harap2 bertambah jugak... tapi tu la nak income kencang, readers kene ramai... payah tuuu

      Delete
  2. heheh OK jugeklah tu, hadolah jugek kan... mine is like hiasan only meh, ah biarlah... keskeskes ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kumpul bebanyak dulu ... dah sampai RM51, terus cashout .. dapat jugak merase kan

      Delete
  3. kira byk tu azra....aku sndiri pun jenuh kot nk kumpul income dari nuffnang ne...makan tahun kot baru boleh nak cashout huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak ke ? aku tengok org lain main ratusan ribuan semua... uhukss.. takpe la rezeki masing2

      Delete
  4. Alhamdulillah..semoga bertambah angkanya tahun ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 makin bertambah tahun nih.... aminnnn

      Delete
  5. alhamdulillah.. bole la topup duit pegi europe pulak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la... dapat almost CHF20 lepas convert .. lepas dah satu kali makan haha

      Delete
  6. Alhamdulillah. Masuk tabung buluh 1kilometer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabung buluh sudah pecahh!!!.. terpaksa beli yg baru

      Delete
  7. wa wa weee.. nina tak pernah nak cash out.. tunggu dulu lee. wahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa mesti banyak kat dlm tu...

      Delete
  8. THniah!!tahniah! Tapi nak tanya, macam mana nak check kite punya duit masuk dalam nuffnang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau masuk account nuffnang, pegi kat Earnings tu ... ade list of credited + on going campaigns ... kat situ la boleh tengok brape banyak dah terkumpul dlm account kite

      Delete
  9. at leat dapat gak Azra..JM nyer cash out on Oktober...until now tak terima sob sob...

    RM70 tu still byk :-) lepas utk bayar meal dalam flight heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehh lambatnye sampai JM ... cube tanye diorang apsal lambat.. biasenye within 2-3 months jer dah boleh dapat

      Delete
  10. Replies
    1. alhamdulillah.. hasil berblogging yg tak seberapa :)

      Delete