Nuffnang Ads

March 08, 2015

MAS Matta Fair Promo

Kredit to Sedunia Travel FB page


Tiket balik 'kg' mcm murah :)

28 comments:

dorsett pink said...

Besstt ni.. boleh grab tiket

Anil Wanina said...

i pun teruja tgk tiket balik kg tu.. hahahhaa.. adoiyaii.. baru balik dah nak pegi semula.. cmno ni.. kikikiii

Jari Manis said...

Anil dh balik..kan? pegi sekali mesti nk pegi berkali2

Jari Manis said...

Azra : dapat x idaman hati tu..buat masa ni JM tgk je lah huhu

Jari Manis said...

pejam mata je lah huhuh

Azra said...

mane plak hala tuju tu?

Azra said...

amboi anil, baru jejak mesia, dah nak repeat semula? hahaha

Azra said...

JM, masih lagik dapat mengawal nafsu membeli... tapi harga tu mmg murah la sangat

Azra said...

pejam sebelah mate... sesambil dok ketuk2 calculator hehe

m.u.l.a.n said...

Mengancam semua tiket tu..!!!

Anil Wanina said...

hahaha JM, dah balik.. ^_^ tapi kejap je dah rindu nak balik sana.. hihihih...

Anil Wanina said...

azra,
tu la.. ptt la org suka repeat byk kali.. ni pun x abis cover sbnrnya.. byk tmpt yg terpaksa cancel tak pegi atas sbb2 yg x dpt dielakkan.. tu tandanya kena repeat lagi la kan.. hahahaa

CikLily Putih said...

murah betul ni, tapi tahun ni tak de nak plan ke mana pun lah..

Mawardi Yunus said...

pergh megancam

mrs.smile said...

mampu telan air liur ajelah buat masa sekarang....

Miss Nazla said...

tiket balik kampung pls!

Azra said...

anil, next repeat pi time autumn plak

Azra said...

yg pi europe tu mcm murah kan

Azra said...

takpe cik lily.. usha2 dulu .. mane tau kot2 terbukak hati nak pi mane2 ke tahun nih ;D

Azra said...

kannn... kalau tak pk panjang, mmg terus rembat dah nih

Azra said...

takpe mrs, kite usha2 dulu

Azra said...

tiket ke seoul tu dah jatuh tahap murah dah tu utk MAS ... too bad travel date until mid year jer... else mmg aku dah rembat utk travel ujung thn nanti

Miss Nazla said...

tu la tazabar tunggu esok start MAS punya promo. dah ada tarikh yang menarik untuk try grab.

Azra said...

omo omo... dah ade plan nak merepeat rupenye... selamat merembat tiket.. jgn lupe roger2 bile dah beli

Mohamad Azhar said...

thanks add my link blog at your blog... very appreciate... salam ukhwah... :)

Sally Samsaiman said...

err....malas nak tgk! hahahaha...nnt terpedayaaaa

budak kampung said...

Aku duk perati Enrich miles. Tgh ada 50% diskaun. Masa ni lah nak tukar point card credit.

Azra said...

serius??? aku dah lame dok kumpul enrich points nih... bulan lepas pun dah siap2 convert cc points pi Enrich ... thanks for info... skang jugak aku masuk website enrich

Post a Comment