Nuffnang Ads

March 17, 2015

Big Points redemption for AAX ... and it is super cheap!



Source : http://www.airasiabig.com/believeitornot/

Skang tengah ade Big Points redemption utk AAX flights ... kebetulan sangat sebab aku mmg dok plan2 nak pi terjah Japan lagik skali ... semalam pagi mmg dok berwhatsapp ngan adik aku tanye die nak ikut ke tak ... pastu balik keje, bukak bloglist tetiba ade plak blogger update pasal Big Points redemption ni ... terus masuk website Big and terus rase excited sebab murah giler tiket ke Tokyo lepas redeem pakai Big Points ... jadiknye, aku tak pk panjang terus rembat tiket ke Narita hehe


So, Japan, here I come again!

24 comments:

  1. wah syiokkk nyaaaaa!!!

    TU bulan bila azra?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan 5 :D
      tengah study blog ko nih

      Delete
  2. hamboih jeles aku ni...aku takde big points pun...sadis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sayangnyee... aku ni kebetulan baru je convert points dari CC citibank ke big points ... kalau tak mmg ciput sangat big points tu

      Delete
  3. Terjebak jugekkkk. Hehehe. Murah guling2 tiket nye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HJ..sis JM pun tergoda juga nk ke Jepun..tapi masih berkira..sbb travel periond until Mei je...aduss

      Delete
    2. mmg murah yg amat ni.. rase rugi sangat kalau tak beli huhu

      Delete
  4. JM pun tergoda selepas baca blog HJ...masih berkira2 ni nk beli ke tak huhuhuh..tavel period until Mei je

    ReplyDelete
  5. JM ada juga cari ke Narita tapi min 10,000 big point..camna Azra leh dapat 500 BP...dah habis lah eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg minimum point 10,000 point one way
      tapi bile sampai kat payment screen, kite ade option utk bayar with points + cash
      minimum point 500 jer .. selebihnye bayar pakai RM

      Delete
  6. ehh...mengong tul Jm nih...ahaha..Azra..okey2...dapat!...JM dapat rega RM315 (return) utk bulan Mei...ish nk pegi ke tk nk pegi ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sangat dah tu utk AAX .. ape lagik, beli terus JM ... annual leave kan ade 30 hari :D

      Delete
    2. ehhh cop kalau first week of may tu, time tu Golden week kat japan.. so mmg havoc time tu... ni mengikut citer org yg penah berkampung kat jepun la.. die kate try to avoid the golden week

      Delete
    3. ahahaah....mmg ada 30 hari belum campur carry forwar lagi :-)...tengahan april ada trip..kalau beli lagi end of May...risau bos bulatkan mata..nk minta kebenaran keluar negara risau x lepas..ishh...berbelah bagi nih...mmg murah sgt!!!

      Delete
  7. RM138 je untuk balik kampung. I iz menangis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ripit time cherry blossom plak hahaha

      Delete
  8. Jepang lagi this May eh beb. Aku pun nak riki tix gak ah ni. Ada 1 destination aku baru beli tix dari Msia. Tix balik xbeli lagi haha.

    ReplyDelete
  9. wah bestnya...jangan lupa pi tateyama kurobe alphine

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. sudah masuk dlm itinerary... waiting for your entry nihh.. cepat update!

      Delete
  10. adoiiii... i terus kena sawan.... egegegegeggegegeggeeg

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke...rembat tiket ke mane plak tu?

      Delete
  11. patutla CT xleh redeem ritu.. point x smpai 500 lalala..
    sendu haaaih point itew sikit je..

    ReplyDelete