Nuffnang Ads

October 07, 2015

Cape Soya, The Northernmost Point of Japan



Perjalanan yg sangat jauh semata2 untuk dtg ke cape ni ... and yet, mission accomplished!

11 comments:

  1. Pehhh, Azra ke Wakkannai ke?! Jauh tu... Tak sabar nak baca full story :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyer, punye la gigih kan sampai kematu bontot dok dlm train

      Delete
  2. Awan kepul2 kat blkg tu mcm lukisan! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru perasan awan kat blakang tu huhu

      Delete
  3. rasa macam pernah tgk tempat ni dalam anime Honey and Clover, wakkanai kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessa sebab honey n cloverlah aku sampai ke sini hahaha

      Delete
    2. ko naik basikal macam takemoto ke azra? hehehe...

      Delete
  4. Blogwalking. Wow langit biru tuh nampak cantik sangat. Reminds me of how long dah tak nampak langit biru akibat jerebu.

    ReplyDelete
  5. Omedetto sebab mission accomplished, teruskan teruskan, bring Hokkaido to us~ ;3

    ReplyDelete
  6. one day....aku akan sampai sini. hahahahaha

    ReplyDelete
  7. macam lukisan pun ada gambar ni.. cntiknya sis.. pandai ambik gambar.. ;)

    ReplyDelete