Nuffnang Ads

November 20, 2014

MAS Year End Sale

Tengah browse2 FB this morning, tetiba nampak this one travel agency letak the year end promo sale for MAS ... cepat2 check MAS punye website, mmg ade promo ni... i'm cursing dlm hati sebab last week baru je beli tiket airasia to somewhere.. bile check tiket MAS, beza RM60 jer .. huwaaaaa tensen tensen...

Pic taken from Sedunia Travel FB page


11 comments:

  1. Setiap kali Emirates buat offer... MAS mesti buat jugak... Huh! Telan air liur tgk harga MAS... Rasanya Emirates murah skit on certain destination...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ade few destinations yg emirates lagik murah .. mcm istanbul , paris

      Delete
  2. travel until 30 jun 2015 je...aduyai....boleh tgk je lah...schedule plan dh penuh huhuhu

    dh sempat rembat tiket AA?..caya lah..suka cara Azra travel :-)

    ReplyDelete
  3. Jom support MAS kebanggaan kita.. Dah beli tiket promo Airasia.. tak apa.. apa salah kalau beli lagi hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopak kalau tiap2 bulan ade je promo

      Delete
  4. Ko beli ke beb untuk trip yang dah booked hostel tu. Aku beli tadi, tiket Sabah ke Semenanjung cuma. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu belum ... tunggu emirates / qatar punye promo.. so far rm3200 by emirates.. tapi aku rasa qatar bleh dapat murah lagik

      Delete
  5. BK

    apsal KL KK selalu aku x dpt murah?

    * mati la menompang rumah Azra tanya orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun jarang nampak tiket murah kl kk

      Delete
    2. Hahaha aku dapat return RM260 cuma. Murah lah kan.

      Delete