Nuffnang Ads

November 01, 2014

Off to Seoul tomorrow



Insyaallah kalau takde aral melintang, aku akan terbang ke Seoul untuk kesekian kalinye besok . Tapi tahukah korang, at this point of time, aku masih KAT OFFICE!!! Hadehhhh sabar jer la kan ... aku dan office ni mcm berpisah tiada gitu ... ade menda urgent nak kene buat since last week, pastu user sibuk dok tukar2 requirement, last2 aku jugak yg terpaksa berkorban mase nak siapkan before terbang besok ... dari pagi lagik boss sibuk dok whatsapp tanye dah siap belum ... Double hampeh boss pun ... tak cukup  ngan tu, semalam die dah kasik aku sebijik henpon company so that die boleh contact aku kat sane nanti incase ade ape2 yg urgent... boleh gitu???!!! Dah ape ke maknenye aku pegi bervacation kalo takleh lari dari keje2 opis nih... seminggu jer pun ... haisshh boss aku nih ... aku nak berjalan pun takde mood dah :S

15 comments:

  1. Aduhai bos punnn...bikin spoil mood je kan..huhu sabar je la azra...

    ReplyDelete
  2. huahuah... staff kesayangan company nih, normal la tu... kikiki ;3

    neway safe journey tomorrow! X3

    ReplyDelete
  3. have fun kak!! kim salam org kampung *sob *sob

    ReplyDelete
  4. Selamat berangkat azra... Enjoy ur trip... Masih autumn kan...

    ReplyDelete
  5. Kalau bos tanya kenapa x jawab fon, sila bagitau...bos atas gunung xde line. Banyak sangat pokok daun merahkuning yang serap signal. Sobs. Meh aku tiup sikit roh untuk berhuha di kampong. Take care & safe journey.

    ReplyDelete
  6. Mak aii...sabar Azra, sabar. Have fun on your trip! Autumn mesti cantik punya....

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti. Off kan aje phone tu. Kalau dia tanya bagitau takde line

    ReplyDelete
  8. take care..seoul sgt2 best. I pergi solo trip last spring. Enjoy ur trip in Seoul. If ade masa, datanglah berkunjung di rumah saye:)
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/search/label/Korea

    ReplyDelete
  9. bos saja la tue nk kacau hihihi
    take care ya disana

    ReplyDelete
  10. Enjoy your holiday Azra...buat tak tahu je kalau call masuk nanti hihihih

    ReplyDelete
  11. dah balik ke ni? x sabar nak baca ;)

    ReplyDelete