Nuffnang Ads

June 19, 2015

AirAsia Free Seats Sale!

AirAsia sale sudah kembali ... utk Big card members, sale starts on the 21/6/15 ... the rest boleh start beli from 22/6 ... travel date lom tau lagik ... aku rase untuk travel spring next year lah kot





Update : Travel date from 15/2/16 until 31/8/16

13 comments:

  1. Mesti check ni... nk carik tiket untuk hujung thn...tp mungkin yg ni for next year eh..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 ade la terselit tiket utk hujung tahun ni... sama la tengah mencari tiket hujung thn jugak ni

      Delete
    2. tadik ade jugak jumpe ke Seoul around RM454 gitu ... tapi thn depan aku dah takde plan nak balik 'kg' .. kalau tak mmg dah rembat

      Delete
  2. Replies
    1. hepppppp... penangan hari kedua pose haha

      Delete
  3. ohh...dia datang lagi..kenapa skrg...GAJI belum masuk!!!! huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, kredit card ade ... uhukss

      Delete
  4. Big point bakal expired 2000 ujung bulan ni kalau tak guna...haish!

    ReplyDelete
  5. Ke utk route yg baru....sbb dgr2 pak tony nak open balik ke eropah....
    Fuh fuh fuh....arap2 kail mengena.....hahahhahahha

    ReplyDelete
  6. Tolong view blog saya.http://mybeautifuljourneydream86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Dalam aku pening xbeli tiket dari KK ke KL untuk trip bulan depan, tetiba terembat tiket balik kampung pula haha. Nak nengok canola festival katanye. Ko grab gi memana x.

    ReplyDelete