Nuffnang Ads

June 27, 2015

Our next winter vacation



Ade sape2 berjaya rembat tiket AirAsia murah ? Aku kali ni takde beli tiket pegi mane2 pun ... sebabnye bulan lepas dah rembat one way tiket ke Seoul utk travel time winter nanti ... pastu minggu ni pulak kebetulan ade promo 15% off Enrich Miles .. so dapat beli tiket balik ke KL naik MAS dengan harga agak murah lepas utilise Enrich points ... now, meh la kite start ikat perut sesambil nunggu travel date .. another 6 months to go .. December, please come faster!


16 comments:

  1. Seoul pulak lepas ni ye.. winter tu.. sejuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kali ni ahli jemaah semua nak merase winter plak..itu yg gigih pegi in december

      Delete
  2. Replies
    1. every year at least setahun sekali balik 'kg'

      Delete
  3. Huwaaa nak hikut! Enrich points aku x redeem2 lagi. Sebab kena ikat perut untuk trip Jan. Ko gi sorang ke beb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. enrich points aku dah nak expired.. itu yg redeem cecepat
      kali ni aku pegi dengan adik2 aku

      Delete
  4. Seoul Winter again?...wahhh...tiap2 tahun balik kampung...BEST arghhh..ni tahun ke 5 kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke... pegi ke seoul mmg dah masuk tahap wajib setiap tahun hehe

      Delete
  5. suka tengok travel diary awak. I pegi alpine routes this coming late sept. tgk awak punya blog bagi saya idea plan travel saya. makacih!
    Tengah simpan duit nak pegi dok jeju 2 bulan.:) gigih kan??? lol
    http://www.princesscindyrina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa u pegi alpine route late september mesti cun boleh tengok autumn foliage
      wahh berwinter kat jeju plak yer? best tu

      Delete
  6. jelesnyeeee.. thn ni x balek kampung.. T__T have fun azra!!

    ReplyDelete
  7. seoul on winter??? jelessss

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke... aku ni asyik merepeat time winter jer .. kekdahnye impian nak tengok snow memutih kat nami island lom kesampaian

      Delete
  8. Pergh.. winter trip. Aku miss winter

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku miss scenery time winter ...

      Delete