Nuffnang Ads

June 28, 2015

#TravellerDivaDivana meet up - Dari alam maya ke meja Nando's

Hahahaha hashtag takleh blah  (pinjam hashtag DJ) ... diva la sangat kan... anyway, we had a meet up for bukak pose kat Alamanda yesterday ... Since DJ yg initiate this meeting, automatically die dilantik jadik presiden sambilan and segala booking done by her ... lokasi pilihan, Nando's

Sementara nak tunggu bukak pose tu, masing2 start bukak cerita ... maap la sape2 yg tersedak time bukak pose semalan yer .. kemungkinan besar name anda naik time kitorang dok bergossipan itu huhu

Dzuli, DJ, Tuan Tanah, Mrs. Smile, Zilla, JM ... credit to Mrs. Smile .. gambar ipong mmg lawa

Jumbo platter ... sampai tak abis ayam tu .. ehh ke kita semua makan dengan kadar sopan ?

Wefie sebelum bukak pose ... credit to DJ

Lepas bukak pose, semua pi surau dulu .. org kat surau pulak boleh tahan ramai sampai kitorang terpaksa amik wudhuk kat toilet ... dah solat semua, sambung plak second round kat Starbucks ... sesekala fefeeling mengopi mcm kat 'kg' halaman kan


Lepak kat situ agak lame sampai la pekerja Starbucks tu datang inform diorang dah nak tutup kedai huhu ... punye la borak tak hengat masing2

Ole-ole dari Dzuli :)

All in all, it was a nice meet up ... siap cerita hantu semua keluar kekekek .. let's do this again sometime! Next time harap kengkawan2 yg lain boleh buat appearance jugak .. To, Bie, jgn lupe bawak kuih talam sekali!

12 comments:

  1. okey..tak tahan #traveldivadivana tuuu...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha # takleh blah hoi...hahahaha! yezza smpai skang aku konpius, aku makan sopan sangat ke...segan nak makan banyak sbb org lain makan sikit ker...hahahaha!

    yezza next time leh buat lagi dengan kehadiran ratu KK bersama kuih talamnya....

    ReplyDelete
  3. Hashtag tu mmg curlast tau Azra!!!! X kering gusi dgr story masing2. In shaa allah kita jumpa lg dlm korum yg besar mesti lg gamat. Terima kasih fm, cantik

    ReplyDelete
  4. X habis lagi kesah bawa kuih talam eh. Ok insha Allah nextime turun Semenanjung, aku bawalah kuih talam tu. Untuk Dzuli aku bagi talam. Feeling kampong sangat tu kalau ngopi2.

    ReplyDelete
  5. huits hashtag tak menahan tu kekekeke

    ReplyDelete
  6. Alaa x nampak juga muka azra~ hehe

    ReplyDelete
  7. Azra, terimas utk FM tu..tsenyum aku dibuatnya...

    ReplyDelete
  8. Amboi sedapnya berbuka puasa bersama travellers ni, havoc havoc hey. Sedih, ayam nandos dah kecil

    ReplyDelete
  9. insya allah next time aku nak join! hehehe

    ReplyDelete
  10. Hvoc sakan ye.. wat la perjumpaan jauh sikit macam Korea ke.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Curlasss okeh nama hashtag tuu!

    ReplyDelete