Nuffnang Ads

May 27, 2014

AirAsia X & Air Busan


Source : http://www.traveldailymedia.com/207779/airasia-x-teams-up-with-air-busan-for-jeju-flights/

Baik punye promo by AAX nih ... sape2 yg nak ke Jeju dari Busan, boleh la check2 harga connecting flight to Jeju via Air Busan



19 comments:

  1. Memang terbaik ah kan marketing strategy diorang ni. Pantang nampak peluang, sambar terus. Xpe, at some point kita pun untung gak. Provided tambang adalah berbaloi gitu. Beb, excited aku pas dapat tau ada direct flight KK Incheon walau a bit mahal. Xyah transit gi KL lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AAX ke yg direct dari KK ke Incheon ? itu sudah bagus .. yg aku tau Asiana mmg ade kan direct.. tapi mahal yg amats laa

      Delete
    2. Eh xmention lak nama airlines. Easterjet beb. Asiana mahal nak pengsan tengok rate.

      Delete
    3. wahh ye ker? ok la tuh banyak option dah.. eastarjet ni mcm low cost gak kan...

      Delete
    4. hari tu dari Gimpo ke Jeju by Air Busan naz byr rm250 return. murah ke tak?

      Delete
  2. Replies
    1. mmg .. boleh diconsider utk trip2 yg akan datang :D

      Delete
  3. adakah ada rejeki saya pergi Busan & Jeju pulak kali ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn... hehehe... me pun lom penah sampai Jeju... masih dalam planning

      Delete
  4. haaa ni mmg bagus sgt dah niii....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mengundang kebocoran poket

      Delete
  5. Woww..ini berita baik..akan buat trip Busan Jeju pulak le lepas nih..hee...ishh..kalau lah duit berkepuk..mmg x pikir panjang dah ni..tiap2 bulan nk terbang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kan JM kan.. kalau ade lebihan duit gaji berkepuk2 tetiap bulan mmg tak pk panjang dah, dan2 every month overseas trip gitu...

      Delete
  6. wah, business strategy baik punya... *tetiba lak rasa kesian kat nasib mas* :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. airasia ni mmg pandai carik peluang ... pasal MAS tu, eemmm no komen...

      Delete
  7. Hadoiii tidak tidakkk tidakkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kak kiah jgn terjebak lagikk...

      Delete
  8. Waa terbaik la.. dan join flight.. macam ni la baru bagus senang nak ke Busan huhuhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. airasia punye marketing strategy la nih.. mmg pandai buat duit

      Delete